Azt írod, nagy CS a gyerek, ezt tudva simán beleillik a játékába egy AQs, esetleg egy A7s... De inkább az előbbi...
elso partiban kisse passzivabban jatszottam volna a flop utan, leginkabb check behind flop, bet/call turn es call/bet
de ha bet flop, akkor check behind turn es bet/call river
a masodikban bet flop es fold to C/R
ha csak tartjak a hivast, es elemcsekkelnek a turnon, akkor second barrel for value, na ha ezt C/R-i akkor valoszinuleg baj van es altalaban (ismeretlen ellen) eldobnam
(renszeres kartya partner ellen nem lehet, kulonben minden draw-ja onmagatol +EV-s a flopon)
1.parti:
Értem, h a legtöbben emenétek a flopon, de ha már így alakult, akkor dobnátok-e valahol?
wilddrew:
legkésőbb holnap felteszem a végét, de még kíváncsi vagyok ki mit gtondol...
Az túlzás, h az ellenfél CS, csak a kelleténél többször callol. Inkább úgy mondanám, h jó úTon van affelé, h CSvé váljon:) Az AQ kizárt dolog, azzal emelt volna PF, viszont Q9,QT sztem is elképzelhető.
2.parti:
A második partiban feladást terveztem, amiatt nem cbeteltem a flopon. Én nem igazán szeretek cbetelni ilyen szátaz flopon, nehéz reprezantálni bmit is, és ezek a CS-k mindennel jönnek ilyenkor. Ha cbetelek ilyen helyzetben, abból ált double barrell lesz, azt viszont szívesebben teszem egy ellenféllel
szemben (kisebb a kassza).
Inkább az érdekel, h Ti eldobtátok volna-e valahol.
wilddrew:
legkésőbb holnap felteszem a végét, de még kíváncsi vagyok ki mit gtondol...
? :)
ja elfelejtettem:)
mindkettot elbuktam: AQ,QcTc ellen