nl50 AJ sb sqz vs co open btn cc
£0.25/£0.50 No Limit Holdem
iPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG (£44.43) 89bb
UTG+1 (£43.44) 87bb
CO (£48.61) 97bb
BTN (£68.45) 137bb
Hero (SB) (£76.31) 153bb
BB (£66.64) 133bb
Pre-Flop: (£0.75, 6 players) Hero is SB :ad: :jc:
2 folds, CO raises to £1.50, BTN calls £1.50, Hero raises to £6.50, 1 fold, CO calls £5, BTN calls £5
Flop: :qh: :kh: :6s: (£20.25, 3 players)
Hero checks, CO checks, BTN checks
Turn: :6c: (£20.25, 3 players)
Hero bets £10, CO folds, BTN calls £10
River: :jh: (£40.25, 2 players)
Hero checks, BTN checks
nos co itt egy laza reg aki nem dob 3betre ezért nem sqzelnék itt túl lazán annak ellenére hogy 40%-ot nyit CO-ból és 30% ot dob ip sztem még ennyit se, szolid 8% a 4betje uh value van benne de sajnos kellemetlen hogy mindig ip lesz
viszont egyensen játszik ha valami eltalálta jön egy utcát barelre eldobja a rosszabb sec párjait 3dik 4dik párjait, mondom pre rettenet széles a range láttam oop adni nagy 3betet T8oval
btn 32/22 2k hand alatt
btn cc 27% (107/29)
btn cc v co 20 (46/9)
btn 3b 6
btn 3b v co 11 (5/46)
71% ban dobott eddig 3betre
fold to cb 64
wtsd 22
esetleg cbetelt volna valaki?
Így játszva ha river nem J folytatnátok esetleg vagy felesleges ilyen btn ellen?
preflop ok, valueért a co ellen, főleg h siman dobni fog csomószor, ha igaz amit írsz.
mivel a button range-e sok par es keves kiraly, a co-é meg l****, sztem meg lehet próbalni a cbetet, ha off lenne a board akkor nekem tetszene, így meg még gondolkozom.
a turn bettel kicsit az a bajom, h semmit sem reppelsz vele, 1 utcának annyira nincs értelme szerintem, lehet 99 sem dob.
river is pici bet lett volna ha riv nem J és nem Q-t akrok dobatni hanem pp-*t
Delayed cbetnek nem lesz jobb EV-je szvsz. Ha csak nincs atombiztos readed, hogy minden olyan lap ami amúgy adna delayed betet az beteli is a checked, de ez nem igaz. Tény h pár erős lap kiesett a chback miatt de nagyjából ennyivel szélesedik 8alulról) a call rangeük, de ez csak turn igaz.
Mert ha turn valamelyik calloz akkor megfelelő riveren szerintem nyugodt szívvel bemehet. Ha te river bet akkor KJ-jával átalakult bluffcathé (ami turnon még nem igaz) feltéve hogy ezt belátja. AK ugyebár "nincs", minden jobb meg betelt volna floppon.
Picit több volt nálunk mint 100 bb! Szerinted riveren tudunk Q-t dobatni? mert ha igen akkor nagyobb bet turn ( csak picivel kb 12-12,5) ott még Q nem dob és push river. Vagy te hogy alakítanád a betsizeokat?
Turn picit nagyobb, és river push. Bu-tól nem sűrűn várnám, hogy KJ vagy rosszabb tönkremegy, pre laza de nem full fish, és vszeg nem is levelingeli agyon. Nem vagy faceup floppon akarhattál volna ch/r-elni kétpárral szettel overpárral, nála Kx a teteje abból is KJ úgyh. nem hiszem hogy könnyű callja lenne. Még ha nem is dob mindig ez szerintem jó lesz.
Hát igen én is két utca betre gondoltam turntől, de nem ezzel a sizeal viszont így jobb, nagyobb az Fe riveren egy pushnál, megúsztam ezzel a J-vel mert Btn-nek AK-ja volt, komolyan nem értem az ilyet, pre coldcall legyen de utána megint call annyira szar 3way, persze A vagy Khi flopon nem teszik majd erre
Érdekes a BTN játéka. Balanszálja az AK-ját is. De így? Top párral nem emel értékért.
Top pár, jöhetnének a szinhúzók stb az emelésével. BTN 32/22-t játszik? És hát a postflop is megkérdőjelezhető.
A flopon a BTN hagyja, hogy top párral két játékos ellene színhúzóval, sorhúzóval ingyen bennmaradjon.
A BTN a riveren inkább showdownra játszott. Nem szeretett folna egy check-raise-t kapni. Ha már hagyta, hogy 3 szín az asztalra kerüljön.
A Turnon semmit sem adsz elő. (Még)
Egy river donkbettel, vagy egy nagyon vékony hívással sok lapot eldobadhatnál. De ez nem az a szitu szerintem.
Ászok, királyok dámák teli vannak a range-ükben.
Mekkorát kellene emelni és milyen statok kellenének ahhoz, hogy az ellenfél eldobjon egy Q-t? Vagy esetleg egy királyt?
Szerintem így hogy riveren J jött a lehető legjobban játszottál. Ha emelsz, szinte csak jobb lap van nála ami kifizet.
Ha visszarézelne, nagy sizinggal, akkor dobnod kellene.
Ha keveset hív riveren... egy CH-Call még lehet hogy belefér. Főleg a Turn gyengeség miatt. Hiszen riverre bejött a J.
Ha riveren nem jön J, és nem kör, akkor is Ász magasod van. Ha semmije nincs, viszed a potot. Mit tudsz dobatni ami erősebb? TT, JJ, 99?
Ha kör lap jön, és az ellenfélnél nincs két kör, akkor szerintem egy jó sizing és dob egy pocketpárt.
Delay C-bet, aztán river c-bet. A sizing méret az külön téma lenne.
Királyt, vagy dámát kizárt hogy dobjon. Hacsak nem egy pusht nyomsz neki. És a push-sal is lehet hogy hosszútávon hátul lennél.
Szerintem így hogy jött a rive J a lehető legtöbbet hoztál ki belőle oop.
Hát igen én is két utca betre gondoltam turntől, de nem ezzel a sizeal viszont így jobb, nagyobb az Fe riveren egy pushnál, megúsztam ezzel a J-vel mert Btn-nek AK-ja volt, komolyan nem értem az ilyet, pre coldcall legyen de utána megint call annyira szar 3way, persze A vagy Khi flopon nem teszik majd erre