Btw ilyen ellenfél ellen a value 3bet az AA és KK, az AK már csak balansz.
12%.-os PFR-t, OOP úgy hogy sokat is dobál 3betre szerintem nem +EV AK-al 3betelni.
egyetértek mikki86-tal. amúgy egy ilyen feszes ellenfél nem hiszem hogy tptk-tól vár megadást, nyílván jobb van nála, vagy szintén AK, de annak kicsi az esélye, gyengébbel meg nem tolja be...
Milyen kezet tudnátok elképzelni ezeken kívül: AA,99,AKs,AsQs,AsJs,AKo?
Mert úgy gondolom TPTK nélkül nem csinál ilyet sztm,azon kívül meg csak set és TP+FD lehet nála,abból is össz 2kombó.PotEQ=0,32%,EQ a fenti range ellen 32%.
BE call-rake=-EV
Nem azért 3betelünk AK-val,h MINDIG tönkremenjünk TPTK-vel.
az AK már csak balansz.
Valóban nem muszáj 3betelni AK-val. Viszont A2-vel nem 3betelnék, komoly reversed odds van. Inkább valami SC-vel egészíteném ki a range-et, és mivel nagyon kevés a value 3bet, ezért a blöff 3bet range-et sem kell túl tágra venni
a poziciós 3bet statokat lenne érdemes még megtudni.
66os foto3betet azért lehet bluff 3betelni is :) axs és kxs alatt ezt értettem.
sztem nem jó a 3bet pre, csak ha orba-szájba 3betelted a session során.
nyugodtan lehet oop is callolni AKval, ha 3betre dobja az AQ-t is.
szerintem blöffből nyugodtan 3betelhető ilyen 70%ban dobálgató embit bármivel, de inkább poziban tolnám állandóan, oop meg békén hagynám és amíg nem reagál (ha egyáltalán) tolnám ellene csak valueból, nem fog neki feltűnni h bu ellene 15%ot 3betelek, sb meg 2%-ot.
floppon meg nézni kéne egy stove-ot, AJ, AQ sztem is csak színben lesz, KQs benne lehet még, de én sem lennék boldog ezzel a lappal.
12%.-os PFR-t, OOP úgy hogy sokat is dobál 3betre szerintem nem +EV AK-al 3betelni.
betoltuk, JTs volt nála, sora lett.
de tanulságos kommenteket kaptam, köszi.