Én is elgondolkoztam, hogy mivel adhatta, de a másik lehetőség a check/fold lett volna...
Én is elgondolkoztam, hogy mivel adhatta, de a másik lehetőség a check/fold lett volna...
Hát AK nekem alapból 3bet preflop, esetleg mániákus ellen játszanám passzívan pozícióból.
Itt legjobban preflop 2 foldnak örültem volna.
Hát AK nekem alapból 3bet preflop, esetleg mániákus ellen játszanám passzívan pozícióból.
Bevallom nem értek egyet a push gondolatmenet helyességével.
Nézzük meg figyelmesen, mivel játszhatta ezt ellenfelünk. Ha végiggondoljuk a zónáját, akkor láthatjuk, hogy csak egy esetleges JJ-t verünk (vagy, ah ennyire bátor, akkor 88-99-TT-t).
AA, KK, QQ, AQ -ellen nem állunk jól, ellenfelünk preflop játékunk nyomán könnyedén check/raise-elhet.
88-JJ - tartomány ellen, amiből leginkább a JJ a valószínű, nem fogunk több pénzt a kasszába húzni. Ez esetben, viszont bőségesen elég egy cbet, amire ellenfelünk eldobja lapját. Ha cbet-et olyan 12-13$-ban határozzuk meg, akkor sem egyszerű eldobni egy allinre, de sztem elég egyértelmű, hogy ellenfelünk nem olyan lappal játszotta ezt, amit meg tudunk verni, tehát igen nehéz, de észszerű dobás.
Nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy a check itt a helyes, éppen azért, mert nagy valószínűséggel, csak olyan gyengébb lapot verünk jelenleg, aminek igen kicsi esélye van a javulásra (ez amolyan zárójeles megjegyzés).
Én a zónáját azért kicsivel tágabbra venném. Sztem adhatta a 3betet pozícióból bármely alacson párral vagy valamilyen sc lappal is.
Ezért nem biztos, hogy jó a $28-as potra emelni $12-őt 2 ellenfél ellen.
Jogos, benéztem - sry, nagyon fáj a fejem -, tényleg, két call volt.
Így más a leányzó fekvése. De továbbra is van gondom, méghozzá az, hogy továbbra is csak a jobb lapja adja meg az allint.
Kb úgy látom, hogy a check/fold és a push majdnem azonos hozamú hosszútávon.
Mégegyszer sorry, hogy a topik cím ellenére is elnéztem és hülyeségeket írtam. :(
Kb úgy látom, hogy a check/fold és a push majdnem azonos hozamú hosszútávon.