nevergreen
Válasz mikki86 kommentjére
2010. okt. 11. 10:48

Huhh, az ilyen szituációkat de utálom...
Session elején biztos hogy dobnám, baromira felidegesítene (majdnem)egy beülő mínusz ilyen kétes helyzetben

nyilván nem "helyes" hozzáállás, de nekem tetszik, ha valaki tisztában van a saját korlátaival, és inkább kerüli a rizikós szituációkat, hogy ne teljen az egész sessionje tilten. ennek ellenére sokkal jobb az elején terrorizálni az asztalt, és máris olyan metagame-et kialakítani, hogy mire megérkezik az első prémium hand, már utáljanak, vagy legalább tág range-re tegyenek.

Beckham087
2010. okt. 11. 18:29

Ha tényleg idióta az ellenfél, akkor úgyis lesz még alkalmam lestackelni, szóval nem csak az a lényeg, hogy most mennyit ér a call, hanem azt is, hogy később várhatóan lesz-e olyan helyzet, ahol előnyt lehet kovácsolni abból hogy még itt van a fish az asztalnál és megvan a stackje, és hogy azt hiszi az all in jó blöff a flopon...

Hát figy, akkor ebben az esetben a hal nyer tőled 20BB-t úgy hogy egy korrekten felállított range ellen flippelsz, sőt szerintem a halak sokszor erős lappal csak callolnának, és inkább a gyengékkel, huzókkal tolnák be itt.
De mindegy is szóval átadod neki a pénzt egy +EV-s call helyett, és koránt sem biztos hogy azt a halat te fogod lehúzni legközelebb nem pedig az asztalon ülő 3 másik regulár. De te tudod.

mikki86
Válasz Beckham087 kommentjére
2010. okt. 11. 19:31

Jó, lehet túl sok időt töltöttem Unibeten, ott kombódraw meg set alatt nem láttam allint flopon:) Ja de, KK-val AA ellen párszor.
Egyébként meggyőztetek, tényleg érdemes itt megadni, a tiltkezelésre meg majd kitalálok valamit;)

Roleks
Válasz bravesoul kommentjére
2010. okt. 11. 19:38

+imo rossz \nagyon rossz\ hozzáállás a "session elején nitebb játék" vagy "felidegesítene. ha ilyen jelenség van nálad (nyilván minimális mértékben kihathat az érzelmi állapotra az ahogy indul a session kb. mindenkinél) , de a pókerben a lényeg,hogy minden spotban a legjobb és leg+evsebb döntésd hozd függetlenül a session szakaszától vagy a $$$-tól.

Egy 50BB-s NL50 ongame fish range itt annyira de annyira tág,hogy SOHA az életben nem dobhatunk ha már 3beteltünk pre.

Szóval sima bet\broke flop all day.

Ezzel nagyon egyetértek bro! :)

Beckham087
2010. okt. 11. 21:32

Jó, lehet túl sok időt töltöttem Unibeten, ott kombódraw meg set alatt nem láttam allint flopon:) Ja de, KK-val AA ellen párszor.
Egyébként meggyőztetek, tényleg érdemes itt megadni, a tiltkezelésre meg majd kitalálok valamit;)

Jah hát az más! A Micros mezőnyt nem kell az ongamehez hasonlítani :D
Én most jövök vissza Microról ongamere, és hát hogy is mondjam van pár szint különbség a játékszínvonalban :D

Élő ügyfélszolgálat