Huhh, az ilyen szituációkat de utálom...
Session elején biztos hogy dobnám, baromira felidegesítene (majdnem)egy beülő mínusz ilyen kétes helyzetben
Ha tényleg idióta az ellenfél, akkor úgyis lesz még alkalmam lestackelni, szóval nem csak az a lényeg, hogy most mennyit ér a call, hanem azt is, hogy később várhatóan lesz-e olyan helyzet, ahol előnyt lehet kovácsolni abból hogy még itt van a fish az asztalnál és megvan a stackje, és hogy azt hiszi az all in jó blöff a flopon...
Jó, lehet túl sok időt töltöttem Unibeten, ott kombódraw meg set alatt nem láttam allint flopon:) Ja de, KK-val AA ellen párszor.
Egyébként meggyőztetek, tényleg érdemes itt megadni, a tiltkezelésre meg majd kitalálok valamit;)
+imo rossz \nagyon rossz\ hozzáállás a "session elején nitebb játék" vagy "felidegesítene. ha ilyen jelenség van nálad (nyilván minimális mértékben kihathat az érzelmi állapotra az ahogy indul a session kb. mindenkinél) , de a pókerben a lényeg,hogy minden spotban a legjobb és leg+evsebb döntésd hozd függetlenül a session szakaszától vagy a $$$-tól.
Egy 50BB-s NL50 ongame fish range itt annyira de annyira tág,hogy SOHA az életben nem dobhatunk ha már 3beteltünk pre.
Szóval sima bet\broke flop all day.
Jó, lehet túl sok időt töltöttem Unibeten, ott kombódraw meg set alatt nem láttam allint flopon:) Ja de, KK-val AA ellen párszor.
Egyébként meggyőztetek, tényleg érdemes itt megadni, a tiltkezelésre meg majd kitalálok valamit;)