NL50 alacsony flush river duplázódás
Ellenfelemről nincs számottevő statisztika, de eddig nem láttam tőle semmi különöset, egyáltalán nem tűnt jó játékosnak.
***** Hand History for Game 3170254177 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Monday, April 28, 05:51:34 2008
Table Doha42 (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: Alexius226 ( $44.50 )
Seat 2: kerriman_x ( $42.00 )
Seat 3: kisrapi ( $54.75 )
Seat 4: Fudi ( $111.55 )
Seat 5: Joshinho ( $61.85 )
Seat 6: stecocosta ( $76.25 )
stecocosta posts the small blind [$0.25].
Alexius226 posts the big blind [$0.50].
Dealt to kisrapi [ 9h 8h ]
** Dealing down cards **
kerriman_x folds
kisrapi raises [$1.75]
Fudi calls [$1.75]
Joshinho folds
stecocosta folds
Alexius226 folds
** Dealing Flop ** [ 7h, 6c, 2h ]
kisrapi bets [$4.00]
Fudi calls [$4.00]
** Dealing Turn ** [ Kh ]
kisrapi bets [$8.00]
Fudi calls [$8.00]
** Dealing River ** [ Kc ]
kisrapi checks---magam hoztam nehéz helyzetbe? Jobb lett volna egy stopping bet, ha ráemel akkor pedig fold?
Fudi bets [$28.25]----insta betpot everestes szokás szerint, call or fold?
kisrapi ????
Sztem jól játszottad eddig. Read nélkül ezt valószínű nem tudnám eldobni.
Hát, lehet, hogy naív vagyok, de call. Vmi K magas lapja lehet és összejött a setje...
sztem jobb mint Te...full vagy nagyobb flush.
(sohanemdobnám:p)
én biztosan megadnám, de calling station vagyok.)
hogy a francba nálam soha nem betpotolnak riveren, csak nálad?:D
még egy ilyet nem láttam.
de én néha ilyenkor félpotot nyitnék riveren. nem mindig mondjuk...
mint írtam már Kx vagy magasabb flush. én pl flushel is ezt játszanám.(jó a river push erős:))
Nálam az a kérdés, hogy floating, vagy set a flopon (a magasabb flush talán a turn játéka miatt kizátható?). Ha floating, akkor most lehet K drillje is, ami indokol(hat)ja eddigi játékát. Hogy játsszák a floppolt setet ezen a szinten?
set - lehetséges, de nem túl valószínű... flopon reraiselt volna, vagy max. turnon, hacsak nem igazi fish, aki check/call-ra játsza végig, majd riveren pushol ugye.
overpair - ua. mint a set: flopon reraiselt volna, NL50-en még a legnagyobb fishek sem játszák már így az AA-t. jó turnon max.
flush - ez a legvalószinübb szerintem. flop call, turnon call, hogy "álcázza" a kezét, majd riveren a szokásos tegyünk be mindent, ha gondolkodik azon, hogy mi van nálad, a set elég valószínűtlen... szóval betpot, hátha megadod overpárral vagy ilyesmivel.
top pár, kétpár - ha sötét valaki, simán. everesten vagyunk, talán ez a legesélyesebb.:)
Kx - ?? hogy kerülne ide Kx. max K7 v. K6... akkor most fullja van, de ez... meglhetősen valószínűtlen:)
busteddrawok
sorhúzó: lehetséges, de nem túl valószínű.
egylapos flushdraw top párral - én nem zárnám ki, sőt, meglethősen esélyesnek tartom.
de tényleg teljesen felesleges itt elemezni, everesten vagyunk, call, call, call:).