ezért
meg mert igen
sokszor kinézem az ellenfelemből hogy tud gondolkodni
és nem hiszem hogy a flop callom után lap nélkül folytatná
Mit gondoltok miből jön össze egy ilyen playának a 28% raise cbetje 3b potban
gondolom úgy gondoljátok nbem ilyen flopokat fog megtámadni oop
Ha J helyett 2-8 jön akkor sem cbeteltek?
nem erős a 3betcall range mert sokat callol (bár tény nem a leglazábban nyit) de mivel aggro tehát ráugorhat egy flop cbackre a későbbi utcákon
mennyi alkalomból jött össze a 28%?
nyugodtan blöffölhet itt mivel általában a btn range a leglazább az embereknek, és nehéz lesz folytatni, s mint a példa is mutatja aqt is tud dobatni:D
én mindíg cbetelném ezt a floppot kb lappal is meg lap nélkül is, és simán 2\3ad betekkel mert amivel megad felet is azzal meg fog többet is, meg ha rel nem tudod hogy azért r-el, mert kicsit beteltél vagy pedig értékből
ha J helyett 2 jön úgy közelebbi a cbet, azon gyakrabban cbetelek mint itt, illetve 22 nincs nála valszeg meg JJ és AJ sem ver meg, valamit többet callozhat második párral és a te range-ednek sem olyan jó az mint ez.
nyilván xelek ott is néha ha van rá okom.
Mi ez, leveling float?:)
18ból
mennyi a rcbetje?
flop easy fold, egyszerűen nincs ami gyengébb a kezébe adható. Amúgy sztem a betsizingok jók.
flop easy fold, egyszerűen nincs ami gyengébb a kezébe adható. Amúgy sztem a betsizingok jók.
a bet sizing akkor a legjobb, amikor dobatjuk az erősebbet, és calloltatjuk a gyengébbet.