NL50, AQ flop 3bet?
NL50-en való első próbálkozásaim, tesztelem a szintet és a tudásomat rajta, ezért ülök csak 30$-ral be. sajnos a játékosokat sem ismerem még ezen a limiten.
***** Hand History for Game 2356125575 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Friday, January 09, 11:25:30 2009
Table Dover (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 1: Alchemist_1 ( $55.55 )
Seat 2: rmkbiorejio ( $50.00 )
Seat 3: darren53 ( $34.45 ) 22 hand / 49.5 / 9.1
Seat 4: connny ( $80.87 ) 22 hand / 36.4 / 9.1
Seat 5: Harrison22 ( $47.19 )
Seat 6: ewing_oil ( $29.94 )
Harrison22 posts the small blind [$0.25].
ewing_oil posts the big blind [$0.50].
Dealt to ewing_oil [ Qh As ]
Alchemist_1 folds
rmkbiorejio folds
darren53 calls [$0.50]
connny calls [$0.50]
Harrison22 calls [$0.25]
ewing_oil raises [$2.50]
darren53 calls [$2.50]
connny calls [$2.50]
Harrison22 folds
** Dealing Flop ** [ Qd, Ah, 5d ]
ewing_oil checks
darren53 bets [$1.50]
connny raises [$6.00]
ewing_oil ?
mekkora a helyes visszaemelés mérete?
mekkora a helyes visszaemelés mérete?
Nem értem a checket a színhúzós floppon, hagyni akarod valakinek olcsón leesni?
Ha kicsit emelsz vissza megadja színhúzóval, ha leesik buktad,
nagyobb hívással már majdnem bent lesz a stacked,
én rátolnám az egészet!:)
Szerintem is told be a maradékot! Bármelyiknél van FD, megadja, de lehet, hogy még egy gyöngébb A-os lap is jön veled.
Ezzel a stack-állással inkább akkor call, és ha 3betel a flop agresszor shove, ha pedig callol blank turn check-jam allin.
Ha tesztelni szeretnéd a limitet inkább azt javaslom hogy kevesebb asztalon játsszál és max beülővel, 60bb-vel nincs mozgástered semmilyen szintű játékra, vagy observerként legyél csak jelen és figyeld a line-okat.
Sztem bet flop, így játszva a rosszabb lapokat többnyire dobni fogják ellened. Továbbá néha free cardot is adsz. Ász gyenge kickerrel jobban kifizetnek, ha betelsz. Szóval a flop check/raise nagyon nem jó játék.
Pre emelek $3.5-$4ig..flop pot körüli cbet,ha már így alakúlt akkor shove...
Érvelek kicsit a shove ellen, ha már így alakult, hogy flop check lett (pillanatnyi kihagyás, a tét általi feszélyezettség, missclick, rossz helyzetfelismerés... akármi miatt) a donkraise-ert 3betelni kb annyira face uppá teszi a lapod, hogy AA, QQ, 55, AQ-n kívül nem is lehet semmid. Ha minimális helyzetfelismerő képessége van az ellenfeleknek, itt Ax-et dobnak, out of draw pedig nem fogják megadni húzóval. Talán egy KdJd szerű lappal, de azzal meg majdnemhogy flippelsz és lehetséges hogy turnön is betenné, ha ott check-pusholod. AdJd lehetőségei csak flushdrawra szűkülhetnek (vagy egy backdoor boatra QQ ellen?) TdJd (KdJd) még lehet nálad, de ez a range-nek 5%-a.
Engem ez a félstackes dolog zavar igazán.
Most akkor vagy SS vagy 100BB. Csak pislogsz egyet, és máris commited vagy, a set oddsairól meg ne is beszéljünk.
A handről:
Az ilyen c/r dolgokat nem igazán ilyen flopokon kéne elsütni, itt simán bet/3bet/shove/kocsi/ház/asszony, ha már igy 60BB-n esett meg a dolog. Igy a c-betről nem derül ki, hogy value -e, és az ollét tarthatja bármilyen húzó is vagy Ax. Ha flopolja a setet akkor úgyis cooler, legalább a többi fizessen ki.
Van már a kasszában 15,25$, ha mi csak megadjuk, akkor a kassza mérete 21,44$ lesz előttünk meg marad 21,25$. Nem hiszem, hogy itt túl jó lenne a slowplay és hogy free cardot adjunk. Ez nálam inkább push.