Roleks
Válasz Cream kommentjére
2012. szept. 26. 17:35

Roleks mi ez a progi? olyan mint a pokerstove?

Nem egészen itt csak a board és az ellenfél ranget vizsgálod a neve:flopzilla. nagyon hasznos mindenkinek ajánlom és a cardrunners EV calculatort is.

KisMuck
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. szept. 26. 17:50

6-8$os bet-ről mi a véleményetek?

Mi ellen?

stickstackstoke
Válasz differentborder kommentjére
2012. szept. 26. 19:44

egy river aggressziót néznék külön hozzá, de szerintem annyira passzív, hogy nem igazán lehet blöfkeccselni ellene. ch/f nálam is.

NovaTerra
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. szept. 26. 19:45

Nekem tetszik a vékony bet. Nem hiszem, hogy riveren blöffölne és így nyerhetünk értéket olyan kezektől, amik mögénk checkelnének.

KisMuck
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. szept. 26. 20:19

Nekem tetszik a vékony bet. Nem hiszem, hogy riveren blöffölne és így nyerhetünk értéket olyan kezektől, amik mögénk checkelnének.

Ok,de mik azok?

yodalino
Válasz KisMuck kommentjére
2012. szept. 26. 20:35

érdekes ötlet. Nekem az a gondom vele, hogy ha megraisel akkor baromi szar érzés eldobni, mert nem tudom hogy vbetel, vagy pedig random bespewolt a size miatt (igaz h passziv de simán bennevan). Nyilván dobó, de közben fáj :D

Egy próbát lehet hogy megér, de hosszutávon nem lesz jó strategy, mert ha csöpp esze is van akkor noteolja, és balancolni sosem fogod ezt, IMO

JociBalboa
Válasz yodalino kommentjére
2012. szept. 26. 22:34

érdekes ötlet. Nekem az a gondom vele, hogy ha megraisel akkor baromi szar érzés eldobni, mert nem tudom hogy vbetel, vagy pedig random bespewolt a size miatt (igaz h passziv de simán bennevan). Nyilván dobó, de közben fáj :D

Egy próbát lehet hogy megér, de hosszutávon nem lesz jó strategy, mert ha csöpp esze is van akkor noteolja, és balancolni sosem fogod ezt, IMO

hosszu távon nem is lesz jó, ha nem buksz le ;-)

btw ha bet fold akkor bet fold - illetve ha láttam már hogy beindukáltam akkor lehet agyalni;-) -

Yiirsh
Válasz yodalino kommentjére
2012. szept. 27. 2:33

Nutssal is meg lehet játszani, ha nagy szűk a calling range-e villainnak.

Élő ügyfélszolgálat