NL50 AQo 3bet potban, TP raiset kap
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($50) 100bb
CO ($44.88) 90bb
BTN ($62.68) 125bb
Hero (SB) ($65.83) 132bb
BB ($51.90) 104bb
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is SB :qc: :ah:
UTG raises to $1.75, 2 folds, Hero raises to $6, 1 fold, UTG calls $4.25
Flop: :qd: :8d: :4d: ($12.50, 2 players)
Hero bets $7.50, UTG raises to $18, $10.5 to Hero ($52.33)?
villain:600 hands
23/20 (utg:17/17; MP: 18/17) fold to 3b: 65% 4b (UTG): 8% AF8 flop) 52%
(raise cb; ch/r nincs minta)
Gondolataim:
A call szinte biztos, hogy hiba lenne. Ő nem hiszem, hogy Ax made flössel ezt játszaná, viszont AT+ és T9s, húzóival már valószínűbb. Esetleg slowolt monster lehet nála A totál blöfföt lyen monoton boardon kizártam.
push/f?
pre miért 3bet? fog rosszabb lapokkal callozni?
milyen range-el van ő itt bent ellened? fto reastel-t is néznék:)
Ha foglalkozik az ellenféllel, mit lát rólad, milyen range-re tesz a 3bet után, a cbet után? Számít tőled sok cbetre, turn barrelre?
Tud pókerezni?
Ha ezekre megvan a válasz, akkor kábé átlátható, hogy mennyire fog itt valueból raiselni, félblöffölni, mennyire lesz nála slowplayelt monster.
Enélkül dobnám amúgy, javulni nem tudsz míg ha elől vagy ő szinte mindig equlityvel teszi be.
utg ellen nem kellett volna 3betelni, itt vagy verve vagy, vagy drawok miatt rossz az equity-d
utg ellen nem kellett volna 3betelni, itt vagy verve vagy, vagy drawok miatt rossz az equity-d
pre call,
Ha már így - jó a b/f
Nekem tetszik így, néha blöff 3betelni itt AQo-val, szerintem a call nem olyan jó pre utg(mp) ellen, akkor inkább fold.
Egy színben már inkább.
Flop bet/fold is jó ezen a boardon szerintem.
Ennyi info birtokában dobnám
Ha tudnánk, hogy mi a Te SB steal, flop cbet statod, lehetne finomítani a dolgot. Egyébként az ellen statjai alapján nem tűnik fogalmatlannak.
Végiggondolva egyébként több ponton nem értem a partit, dehát többfélék vagyunk és lehet több jó megoldás is :-)
Én itt eldobnám!Nagyon sok lap ver,egyértelműen hátrányban vagyunk!