Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 AQo 3way TPTK vs flop ch/r

differentborder
2012. aug. 9. 21:01

NL50 AQo 3way TPTK vs flop ch/r

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
Hero (UTG) ($73.24) 146bb
UTG+1 ($53.20) 106bb
CO ($20.50) 41bb
BTN ($120.15) 240bb
BB ($59.78) 120bb

Pre-Flop: ($0.50, 5 players) Hero is UTG :ah: :qd:
Hero raises to $1.50, 1 fold, CO calls $1.50, 1 fold, BB calls $1

Flop: :qh: :6h: :3s: ($4.50, 3 players)
BB checks, Hero bets $3.60, CO calls $3.60, BB raises to $10, $6.4 to Hero ($68.14)?

CO 20 leosztást töltött el eddig az asztalon, a kis stack és az eddigi játéka alapján gyenge játékos. BB 37/16-os player, 52% wwsf emellett flopon 16%-ban ch/raisel. A következők a notejaink róla : isoraise ATo, 275 flopon bet/3betAI, river thin vbetre gyakran raisel. Sokat játszottunk már vele és többször láttuk blöffölni postflop.

mikki86
Válasz differentborder kommentjére
2012. aug. 9. 21:35

Nálam call. Jöjjön a CO is, scarecard meg nincs. Turnön pushra el tudnám engedni.

radír
2012. aug. 9. 22:00

a statok és a noteok alapján orosznak tűnik, uh call :D

szerintem 3way nagyon ritkán fog equity nélkül blöffölni, uh nem számítanék arra, hogy fel fogja adni, ezért ha turn pushra dobást tervezek, akkor inkább már itt.

Így hogy nálam az Ah én biztosan megadnám... egyébként lehet, hogy a nélkül is, mert széles skálával véd vakot pre, uh csomó szar Q lehet nála amit a flösdró miatt cr-el 3way + lehet nála mindenféle szutyok suited lap, amivel FD-je van.

mögöttünk még ott a fish, de tőle nem tartanék, különösen hogy már csak 32bb van előtte

"megfontoltabb" playernek amúgy dobnám

Tir-X
Válasz radír kommentjére
2012. aug. 10. 11:39

Szintén callolnék, tartsuk tágabban a ranget, ha tényleg ilyen blöffmonkey. Any turnön callolok ha pushol, ha checkel, akkor a leírtak miatt indukálnék $9.x bettel (azért ennyi, mert ezzel bekerül CO maradék stackje, ha callolt. Ha nem callolt, picit gayesebbet betelek :)

Epiman
Válasz Tir-X kommentjére
2012. aug. 10. 12:19

Én is callolok általában, de a raise is jó opció lehet, mert az ilyen játékosok hajlamosak túlértékelni TPGK és draw szerű lapokat.

qwertibie
2012. aug. 10. 17:15

villain eléggé paranoidnak tűnik a statjai és a noteok alapján. TP-vel vagy fd-vel stackoffolhat (és néha random raise/foldolhat), hogy betegye a 40bb ellen és a mi rangeünktől foldot vagy callt vár, emiatt hajlok a raise felé ~22-es sizingal, hogy még inkább indukáljunk.

A call is opció, mert blokkoljuk az Axhh fd-t a ship rangéből, ha jön a fish turnon ő beszél először és vbetelni fogja a teljes value rangét és ott már kommited lesz.

de mivel history alapján paranoid, szerintem raise 4 induce > call

Galambos Tarzan
2012. aug. 10. 17:36

"Tőt kell tolni flopon azt kész, hagy fizessen az inas!"

Élő ügyfélszolgálat