Valhalla
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 16. 14:23
Hát a preflop reraised előtti emelés miatt már az ellen nem igazán gondolhatott vaklopásra, a flop után meg sima flush húzóra gyenge játék lenne tőle, a reraise teljesen korrekt lenne pl. sor és flush húzó esetén. Nem zavarja sem a preflop reraise, sem a Q, tehát felkészült rá, hogy min Q párod va, vagy esetleg AA, KK-t is mutathatsz, szerintem ez halott ügy, én dobnám. Tippem : 77 offsuit van nála
zoltanh
Válasz lederman kommentjére
2008. máj. 16. 18:53
AQo szerintem nagyon standrad 3bet vakrol az osztó ellen.
Igen standard, de nem egy ismeretlen ellen!!!
Ameddig nem alakul ki egy picike kép enemyről addig nem 3betelek AQ-val.
Osztónak soha nem osztanak jó lapokat? Mindig csak a lopásra kell gondolni tőle vagy mi?
kanrich_
Válasz zoltanh kommentjére
2008. máj. 16. 19:40
Osztónak soha nem osztanak jó lapokat? Mindig csak a lopásra kell gondolni tőle vagy mi?
Mondom, egy ismeretlen ellenfelet fish-re teszek általában (és egyébként 80% az is) és kizártnak tartom, hogy a zónája alapján ne lenne legitim játék a 3 bet preflop.
A parti vége:
Nem tudtam bedobni a lapom, megadtam az emelést. A srác kezében 77 volt, és floppolt set-tel elvitte a potot.
zoltanh
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 16. 19:54
Mondom, egy ismeretlen ellenfelet fish-re teszek általában (és egyébként 80% az is) és kizártnak tartom, hogy a zónája alapján ne lenne legitim játék a 3 bet preflop. [/B]
Miért?? Annyira kis hálózaton, terembe játszol, hogy ismersz minden regulart?
Amúgy lehet ő egy új regular aki épp most fizetett be :)
lederman
Válasz zoltanh kommentjére
2008. máj. 16. 20:18
Miért?? Annyira kis hálózaton, terembe játszol, hogy ismersz minden regulart?
Amúgy lehet ő egy új regular aki épp most fizetett be :)
Regulárok ellen meg még inkább 3betelek, hisz ők jóval lazábban nyitnakl pozícióból.
Szerintem AQ annyival jobb az oszto rangenel, h ismeretlen vagy nem, kell a 3bet.