kisrapi
2009. febr. 22. 10:55

NL50 AQs 3-bet pot OOP

Ez az első handem az asztalnál, statok nincsenek kinn, de játszottam már az ellennel, elég laza és elég magas a vaklopása...más readem nem nagyon van, az nem lepett meg h pozból lecallolta a 3-betet...

Gondolom ha már itt 3-beteltünk, akkor nem kérdés h nem dobhatunk, de mi ez a flop call?
Szvsz bármilyen overpárral rám kéne tolnia ilyen drawy floppon...de akkor mi marad?
Turn check véleményes, de úgy gondoltam gyenébb kézzel ez az egy lehetősége van h elvigye a potot.ha jobb lapja van akkor meg ha emelek akkor is bekerül minden..ezzel lehet vitatkozni, h jó döntés volt -e:)

Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 45808
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MagicGG (SB): $36.92
Hero (BB): $50.00
jannek800 (UTG): $50.42
mKey (MP): $50.00
giovitto (CO): $19.15
fengyu (BTN): $50.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with QImage AImage
3 folds, fengyu raises to $1.75, 1 fold, Hero raises to $6, fengyu calls $4.25
Flop: ($12.25) 9Image QImage TImage (2 players)
Hero bets $7.00, fengyu calls $7
Turn: ($26.25) 3Image (2 players)
Hero checks, fengyu bets $12.00, Hero raises to $37, fengyu calls $25
River: ($100.25) 8Image (2 players)

Zehy
Válasz kisrapi kommentjére
2009. febr. 22. 11:02

Szvsz bármilyen overpárral rám kéne tolnia ilyen drawy floppon...de akkor mi marad?

Mostanában Cake-en nl100-on 3way potban ultraheavydraw flopon (JT9 fd-vel) 9-es setel slow-znak pl a regek is. Innentől kezdve bármi lehet ennél is, nem lepődnék meg a mutatásnál.

Vincent Vega
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 22. 13:08

Sztem tökéletesen van megjátszva a hand. Tetszik a turn C/R is. Azok ellen akik ilyen keveset dobnak 3betre, azok ellen végig kell tolni, mert egy toppárt is vagy drawt sem nagyon fognak elengedni.

andree
Válasz Vincent Vega kommentjére
2009. febr. 22. 13:48

Sztem tökéletesen van megjátszva a hand. Tetszik a turn C/R is. Azok ellen akik ilyen keveset dobnak 3betre, azok ellen végig kell tolni, mert egy toppárt is vagy drawt sem nagyon fognak elengedni.

+1

Agresszív 3betet sokat calloló emberek(de nem idióták) ellen, pont ugyan így szoktam játszani. 1 hónapja posztoltam is egy hasonló handet, pont ugyan ez volt a szitu. Szerintem jó line. Csak fish ellen betelném szimplán a turnt.

Élő ügyfélszolgálat