NL50 AQs 3-bet pot OOP
Ez az első handem az asztalnál, statok nincsenek kinn, de játszottam már az ellennel, elég laza és elég magas a vaklopása...más readem nem nagyon van, az nem lepett meg h pozból lecallolta a 3-betet...
Gondolom ha már itt 3-beteltünk, akkor nem kérdés h nem dobhatunk, de mi ez a flop call?
Szvsz bármilyen overpárral rám kéne tolnia ilyen drawy floppon...de akkor mi marad?
Turn check véleményes, de úgy gondoltam gyenébb kézzel ez az egy lehetősége van h elvigye a potot.ha jobb lapja van akkor meg ha emelek akkor is bekerül minden..ezzel lehet vitatkozni, h jó döntés volt -e:)
Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 45808
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
MagicGG (SB): $36.92
Hero (BB): $50.00
jannek800 (UTG): $50.42
mKey (MP): $50.00
giovitto (CO): $19.15
fengyu (BTN): $50.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with Q A
3 folds, fengyu raises to $1.75, 1 fold, Hero raises to $6, fengyu calls $4.25
Flop: ($12.25) 9 Q T (2 players)
Hero bets $7.00, fengyu calls $7
Turn: ($26.25) 3 (2 players)
Hero checks, fengyu bets $12.00, Hero raises to $37, fengyu calls $25
River: ($100.25) 8 (2 players)
Szvsz bármilyen overpárral rám kéne tolnia ilyen drawy floppon...de akkor mi marad?
Sztem tökéletesen van megjátszva a hand. Tetszik a turn C/R is. Azok ellen akik ilyen keveset dobnak 3betre, azok ellen végig kell tolni, mert egy toppárt is vagy drawt sem nagyon fognak elengedni.
Sztem tökéletesen van megjátszva a hand. Tetszik a turn C/R is. Azok ellen akik ilyen keveset dobnak 3betre, azok ellen végig kell tolni, mert egy toppárt is vagy drawt sem nagyon fognak elengedni.