Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 | AQs | 3way | flop döntés

BelaKecske
Válasz Runci kommentjére
2013. febr. 3. 22:57

floppon szerintem is jó a cr, mert többnyire úgy lesz ahogy gondoltad.

BelaKecske
Válasz chivasr911 kommentjére
2013. febr. 3. 22:58

ha lenne (jóval) több infó nem biztos, h rossz a pre call, cold4b/f biztos jó

cold4bet sokkal inkább, sztem call-lal nem nagyon lesz itt olyan board, ahol komoly pénzeket tudsz keresni legyen bármilyen regulár az ellen.

bravesoul
Válasz Runci kommentjére
2013. febr. 4. 13:07

UTG v MP 3b szituban SB-ről semmiképpen sem jó ötlet a flat (szerintem még monsterrel sem). Ha BTN range széles lenne(általában nem lesz), még akkor is ott az UTG emelő aki 4betelhet, vagy akár flatelhet mindenféle spekulatív lapot az oddsából kiindulva és máris egy 3way 3bet potban találjuk magunkat totál oop, AQs-el. Innen pedig nagyon nehezen fogunk +evs megoldást találni a party folytatására.

Pre fold.

mese
Válasz Runci kommentjére
2013. febr. 4. 14:49

Szerkesztettem, hogy látszódjon a vége. Úgy voltam vele, hogy UTG úgyis dobni fog, BU ellen pedig ha callol flip a legvalószínűbb, de még talán egy kis fe is van. Sokat kell még tanulnom ehhez az NL50-hez.

Ehhez csak annyit, hogy miután utg is callolt pre nála kb egyértelmű a kis-közepes pp van, és csak akkor tesz be több pénzt a potba ha beesik a set. A BTN pedig 3 way cbetel 3bet potban, ráadásul jó nagy méretűt, kb soha nem lesz itt FE ellene, amivel betel azzal be is teszi.

ha már bekeveredtél, akkor szerintem belefér így, de egyértelmű pre fold!

balu999
Válasz Runci kommentjére
2013. febr. 4. 18:51

Teljesen jónak érzem a hsz-eket. Pre sima fold, így viszont flop bepusholnám én is.

Élő ügyfélszolgálat