Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50: asztal feletti 8asok, rossz image

lederman
2007. nov. 18. 20:24

NL50: asztal feletti 8asok, rossz image

SBről nincs sok info, nem rég ült le. Az osztó statja: 59,6/0,96/2,67 100kéz után. Szóval preflop játszik minden szeméttel és aztán nagyon aggresszív. És eddig szerencsés is, bár feltűnően nagy hibát nem láttam tőle.
Az én imagem elég rossz volt. Nem mutattam showdownt, viszont folyamatosan emeltem (mert jó kezeim voltak, de ezt az ellenfelek nem láthatták). Már chatbe is mondták, h mindennel emelek, és kezdtek nagyon kevés hitelt adni nekem.

Ezeket figyelembe véve mi lenne a helyes játék a flopon? Ha emelek és az osztó megadja, mi a terva turnre? Mi a terv, ha ketten adják?

Esetleg ch/r? Helyes-e a ch/r, ha az osztó emelését SB megadja?

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)

BB ($50)
UTG ($46.75)
Hero ($88.05)
Button ($232.60)
SB ($20)

Preflop: Hero is MP with 8Image, 8Image.
1 fold, Hero raises to $1.75, Button calls $1.75, 1 fold, BB calls $1.25.

Flop: ($5.50) 5Image, 6Image, 3Image (3 players)
BB checks, Hero ??

freddyK
Válasz lederman kommentjére
2007. nov. 18. 20:59

Én a flopon mindenképpen hivnék, ha 2en jonnek akkor feladnám a dolgot ch/f.
Turnon poziciobol hivnek ha checkeli, egyebkent call, ill OOP check/call. Ha jonn vmelyik a riverig, akkor ott ch/f ot jatszanek tobbnyire.

c/r-et kihagynám
- ebben a szituban nem szeretnék nagy potot játszani
- kevés az outod
- az imaged miatt van eselyedrá hogy megadja/megadják és akkor nem tul fenyes a helyzet

Skiboy
Válasz freddyK kommentjére
2007. nov. 18. 21:40

A flop bet szerintem nem kérdéses, ch/r szinte eszembe se jutna. Egész jó lapod van, de a szendvicsből egy check raise blöfföt csinálna belőle, arról nem is beszélve, hogy rengeteg free cardot ad, ha a button mégse emel.

Ha a button jön tovább, valószínűleg a turnön is emelek. (esetleg check, azzal a tervvel, hogy call turn bet, check-call river bet - a vázolt ellenfél valószínűleg emel majd sok rosszabb lappal és semmivel is)

lederman
Válasz Skiboy kommentjére
2007. nov. 18. 21:58

Én ch/r mellett döntöttem, de miután SB is megadta, megváltoztattam a véleményem, és csak calloltam. Viszont nagyon rossz érzéseim voltak a partival kapcsolatban.
Valóban jobb lehet a sima cbet, aztán, ahogy vázoltátok.

kanrich_
Válasz Skiboy kommentjére
2007. nov. 19. 12:28

A flop bet szerintem nem kérdéses, ch/r szinte eszembe se jutna. Egész jó lapod van, de a szendvicsből egy check raise blöfföt csinálna belőle, arról nem is beszélve, hogy rengeteg free cardot ad, ha a button mégse emel.

Ha a button jön tovább, valószínűleg a turnön is emelek. (esetleg check, azzal a tervvel, hogy call turn bet, check-call river bet - a vázolt ellenfél valószínűleg emel majd sok rosszabb lappal és semmivel is)

Egyetértek Skiboy-jal. A check raise egyébként is túl sokba kerül!

Élő ügyfélszolgálat