leszünk e itt valaha is jobbak mint 50-50?
egyébként a 16%os flop ch/r elég kevés nem? vagyis úgy gondolom hogy ilyen értékkel raiselne TP-nél gyengébbel?
a 16%-os flop x/r elég magas, sőt.
amúgy nem tudok valahogy megbarátkozni az allin-nel akármennyire is próbálkozok. ha blank turn-on megy allin, sokkal rosszabb equityvel kerül be a pénze.
ha flop-on bekerül, akkor sztem legjobb esetben 50/50. nemtom nemtom, tanácstalan vagyok mi lehet az optimális játék.
a 16%-os flop x/r elég magas, sőt.
Értelmes játékos nem openlimpel, vagy én csinálok valamit rosszul :D
A handed bluffcatcher, ha nem akarod blankokon calldownolni inkább dobd. Kisebb varianciával is jár mintha sötétben tapogatódzol a rangevel kapcsolatban. Fontos a dinamika is szvsz, hogy miket láttál tőle.. As nélkül egyébként dobnám.
Hát pont ezért raktam be a handet, mert a shove-nek én se láttam értelmét mivel max 50-50 re jön ki a mutatás a foldot meg akkor túl weaknek találtam.
A végén a call mellet döntöttem pont azért mert tág a range és sok blöfföt folytathat,de persze ez sem túl jó megoldás mivel ha esik vmilyen draw hiába folytatja ha a rangének nagy részét eltalálta a turn.
Így utólag ez a pici bet size turnon sztem sosem lesz blöff. Blöffből talán inkább rátolná az arc....
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop | saw showdown
UTG ($102.73)
MP ($13.78)
CO ($41.83)
Hero (Button) ($49.25)
SB ($79.79)
BB ($55.99)
Preflop: Hero is Button with 10, A
2 folds, CO calls $0.50, Hero bets $2, 2 folds, CO calls $1.50
Flop: ($4.75) 5, 6, 10 (2 players)
CO checks, Hero bets $3.50, CO raises $12.25, Hero calls $8.75
Turn: ($29.25) 9 (2 players)
CO bets $14.75, Hero calls $14.75
River: ($58.75) 3 (2 players)
CO bets $12.83 (All-In), Hero calls $12.83
Total pot: $84.41
Szerintem én már flop-on dobnám, legtöbbször set, ill. combodraw-val csinál ilyet.
flop call után, ezen a turn-ön, ilyen betsize-nál viszont már mindenképp felejtős.
Mondjuk pont a showdown maradt le, de ha tippelni kéne, nekem nagyon gyanúsan 7(s)8(s)-nek tűnik.
Értelmes játékos nem openlimpel, vagy én csinálok valamit rosszul :D
A handed bluffcatcher, ha nem akarod blankokon calldownolni inkább dobd. Kisebb varianciával is jár mintha sötétben tapogatódzol a rangevel kapcsolatban. Fontos a dinamika is szvsz, hogy miket láttál tőle.. As nélkül egyébként dobnám.
Ha az As nálad van, blokkolod azon kombóknak a jelentős részét, amik a range-e részét képezik, és elől vagy ellenük.
Fold +1
Flopon tapasztalt aggresszióra nem feltétlenül dobok, de ebben az esetben mégis arra szavazok, mivel nem sok esélyünk van a javulásra.
mit mutatott? 78o?