NL50 ATo river drill vs potbet
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($48.12) 96bb
UTG+1 ($28.53) 57bb
Hero (CO) ($53.24) 106bb
BTN ($45.33) 91bb
SB ($8.60) 17bb
BB ($88.93) 178bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is CO :td: :ac:
2 folds, Hero raises to $1.50, 2 folds, BB calls $1
Flop: :kd: :7d: :qc: ($3.25, 2 players)
BB checks, Hero bets $2.25, BB calls $2.25
Turn: :th: ($7.75, 2 players)
BB checks, Hero checks
River: :ts: ($7.75, 2 players)
BB bets $7.75, $7.75 to Hero ($49.49)?
BB 31/5, 0,7% 3bet, 1,7 agg, 25% afq, river agg 5,0, river afq 38%, bet vs missed a riveren 5/5, 400 hand. Átlagos figura egészen a riverig, ahol nagyon aggresszívvá válik a statisztikák alapján. Nyilván az a kérdés érdemes-e valuért raiselni továbbá mekkorát. Emellett raise/fold vagy raise/call?
fold to cbet?
itt nagyon nem mindegy hogy fit or foldos, vagy tipikus floater fish, mert ha utóbbi akkor még több T lehet a rangeében. Egyébként raise/call sztem
ja, és elég apróság, de cbetelj csak 2dodot, blöffölj/félblöffölj fish ellen olcsóbban ugysem figyeli
fold to cbet, wtsd, w$sd is fontos lehet
valószínűleg r/f-olnám, 0,7% 3bet miatt QQ-KK is a rangebe van, nem hiszem hogy oddsunk van callolni ha visszatolja
Board: Kd 7d Qc Th Ts
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 18.571% 14.29% 04.29% 5 1.50 { AcTd }
Hand 1: 81.429% 77.14% 04.29% 27 1.50 { KK-QQ, 77, AJs-ATs, KcQc, KTs, QTs, JTs, T9s, AJo-ATo, KTo, QTo, JTo }
(kisebb cbet fishek ellen +1, ellenük nem kell balanceolni)
foldtocbet 42%, wtsd 28%, w$sd 33%
Egy raise/fold belefér itt szerintem, bár nem sokkal jobb a callnál. Rengeteg full meg sor lehet nála, gyengébb valuehand meg nagyon minimális.
Min.raise-elném, s ha rátolja dobnám.
T, (T9, JT, Tdxd) talán slowplayelt KQ meg furán játszott Kx ellen lehet value, lévén fishről van szó, nem nagyon bírnám ki h ne raiseljek, de egyet értek azzal, h sokszor jobbja lesz s nem biztos h sok rosszabja.
Sanszos,h a pf megadó range elég tág,ezért nem ártana olyan stat,h BB mennyit callozik.Egy ilyen stat mellett,rengeteg SC-t és egyéb suited dolgot,OSC-t és BW-eket feltételeznék.Így minden Kxs a rangeben lehet,ami jó,de az a 28% WTSD nem annyira magas,h biztosan mondhassam,h azokkal megfog adni.Szal,ha megadna azokkal, jó lenne a r/f,ha nem akkor meg nem.Amiket számoltam,abból az jön le,h az 1.esetben 60% c,40% r,míg a 2.esetben pont fordítva 40% c és 60% a r,és ezzel pont a visszájára fordulhat a dolog.Az emelést 20-ig gondoltam és azzal számoltam.
Nem cib-elnék,mert sok blufföt kaphatok,egy normál r-el szemben.
Én csak adnám,túl vékonynak tűnik a r/f.
Részemről nagyon határeset, de én a call mellett vagyok. Ezt egy 38 riv afq% játékos megcsinálja busted FDval is talán, de sajnos az AJ odaért sorra, a J9 elég valószínűtlen, de fishnél már láttam ilyen move-t. Ezen kívül KT, QT ver minket. Amit verünk az AK, AQ, KQ, ezekből talán az utóbbival adná meg a reraiset, többi fold.
Hát...
Átlagos figurának is hívhatjuk, ha így van, és ez az átlag, mennék oda játszani. De nevezném inkább laza passzív halnak.
A törn kivárással sztem csak várt az emelésedre, a river potnyi emelés haltól elég ijesztő. KK, QQ tényleg benne van, és nem sok rosszabb van, amivel adná. Én óvatosra venném a figurát, és vagy csak megadnék, vagy visszaemelnék de csak egy kicsit (minraise, vagy 2.5x), hogy ha ráemel könnyebben dobhassak és kevesebbet bukjak. A visszaemelésben a Call-hoz képest olyan sok +EV-t én sem látok.