Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 ATs "vakharc"

Neomorf
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. okt. 23. 0:00

és szerintetek egy QQ/KK lap nem lehet esélyes nála? én egyedül a potbet miatt adtam flopon, mintha a fent említett lapokkal ki akarna űzni. és a turn checke is ezt mutatta számomra. river meg blocking bet (esetleg egy kis valeu egy KK-tól?!) szal így gondolkodtam, de már szerintem is hibásan. amúgy esélytelenek a fent említett lapok szerintetek?

BaLa
Válasz Neomorf kommentjére
2008. okt. 23. 0:18

és szerintetek egy QQ/KK lap nem lehet esélyes nála? én egyedül a potbet miatt adtam flopon, mintha a fent említett lapokkal ki akarna űzni. és a turn checke is ezt mutatta számomra. river meg blocking bet (esetleg egy kis valeu egy KK-tól?!) szal így gondolkodtam, de már szerintem is hibásan. amúgy esélytelenek a fent említett lapok szerintetek?

Ezekkel szerintem biztos passzolna a flopon. Amivel nyit, az mind jobb az AT-nél.

want2push
Válasz BaLa kommentjére
2008. okt. 23. 13:47

Nálam ez cbet (60% pot), ha adja, akkor check/fold turn, illetve river.

A másik lehetőség, hogy check/fold flop, de én inkább a c-bet híve vagyok, mivel jó eséllyel van QQ, KK, vagy gyengébb lap az ellenfélnél.

A flop check/call opciót nem tartom túl jónak oop, mert nagyon nehéz utána játszani a partit, főleg kiszámíthatatlan, ismeretlen ellenfél ellen.

Élő ügyfélszolgálat