Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 button vs. BB - set egyszínű flopon

peterpanic
2008. aug. 28. 9:15

NL50 button vs. BB - set egyszínű flopon

***** Hand History for Game 7331574201 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, August 28, 02:57:32 ET 2008
Table Jackpot 1418070 (Real Money)
Seat 3 is the button
Seat 1: REDESKY ( $71.29 USD )
Seat 3: blackcode7 ( $90.64 USD )
Seat 4: Suicsnoc ( $50.00 USD )
Seat 6: Fidelity_one ( $52.04 USD )
Seat 5: asciihero ( $55.61 USD )
Seat 2: Irish6528 ( $58.20 USD )
Suicsnoc posts small blind [$0.25 USD].
asciihero posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to asciihero [ Td Ts ]
Fidelity_one folds
Irish6528 folds
blackcode7 raises [$2.00 USD]
Suicsnoc folds
asciihero calls [$1.50 USD]
** Dealing Flop ** [ 8c, Jc, Tc ]
asciihero checks
blackcode7 bets [$3.50 USD]
asciihero raises [$12.50 USD]
blackcode7 calls [$9.00 USD]
** Dealing Turn ** [ 5s ]
asciihero bets [$17.50 USD]
blackcode7 raises [$76.14 USD]
asciihero calls [$23.61 USD]

a fickó nem rossz regular 21/15, együtt játszottunk sok asztalon, folyamatosan le3beteltem, eddig nem játszott vissza.
természetesen a default a 3bet preflop, csak őszintén szólva nem ez lett volna a legjobb alkalom, hogy megunja és kapjam a 4betet, mert akkor mi a francot csinálok a TT-immel. na mindegy, gondoltam csak becallozom, legyen egy kis meglepetés majd postflop neki, amikor kis pocketre tesz.

nade húú.
jön a flop, set, egyszínű boardon. c/rait választom, mert azt nem annyira agresszív, h total airrel v. FD-vel visszaemeljen a donkbetemre, szerintem így tudok legtöbbet kihozni egy nutFD-ből mondjuk. van itt jobb megoldás?

aztán ezt megadja.
itt mivan? flöss megadná, overpár + FD rámtolná. flopolt sor, kétpár rámtolná, set rámtolná.
sima top pár?

turnon nincs más választásom, ha FD-n van, mögém csekkolja, nem akarok szabadlapot, emelek és rámtolja, itt már adnom kell, megvan az oddsom.
v. legyen inkább turn c/c? vagy c/rai?

köszi.

Terrorka
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 28. 10:46

Standard játékban TT - reraise pre flop, de a te esetetben jo a call. flopon teljesen jo a c/r én is így jácottam volna meg. véleményem szerint AJ FD vagy Ax szin lehet nála, valszeg a kisebb flassal allint ment volna flopon, legalábbis én ezt tettem volna. Turnön nemtom mi a helyes lépés, az tény hogy ha beteltél akkor adnod kelett a visszahívást. valójában én flop szettet nagyon ritkán tudok elengedni, főleg vakharcba, szerintem én is így jácottam volna meg.

BaLa
Válasz Terrorka kommentjére
2008. aug. 28. 11:59

Én ugyanígy játszottam volna.
Ha aggro az ellenfél, akkor bet/3bet flopon.

Blatand
Válasz BaLa kommentjére
2008. aug. 28. 12:06

Ahogy terrorka mondta ha kisflöss van nála akkor allin de minimum egy pot hívás itt még egy teljes potot se hívott, ha meg nut akkor meg minek kezdene el egyből támadni?

Élő ügyfélszolgálat