NL50: ch/r all-in?
Mit szóltok egy ch/r all-inhez a riveren? A srác nagyon kevés minta alapján (10 parti) feszesen játszott (ez a 2dik amiben részt vett), ezért sztem az esetk túlnyomó többségében nincs nála 7es. 2párt, overt, blöfföt:) sztem mindenképp dobni kell. Setet? hmm... sztem jól reprezentálom a sort, illetve a flop slowplay settel elég határesetnek tűnik...
Tetszik/nem tetszik?
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (UTG): $48.25
MP: $59.80
CO: $72.70
BTN: $50
SB: $138.30
BB: $53.85
Pre-Flop: T T dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $1.75, 2 folds, BTN calls $1.75, 2 folds
Flop: ($4.25) 8 9 6 (2 Players)
Hero bets $3, BTN calls $3
Turn: ($10.25) 5 (2 Players)
Hero bets $7, BTN calls $7
River: ($24.25) 3 (2 Players)
Hero checks, BTN bets $18.50, Hero ??
Két pár és set sztem visszaszólt volna a flopon (valszeg overpár is), úgyhogy nincs értelme allin menni. Én megadnám, talán egy kimaradt flushdraw van nála. Bár egy 77-tel elképzelhető a sor.:)
Első felindulásomban auto reraise allin-t mondtam volna, mivel az ugrott be, hogy flösshúzóra tett téged, és a checkedet gyengeségnek vette, hogy nem jött le a flössöd. Aztán bevillant, hogy esetleg szettje van, 77, esetleg egy Ad7d-vel callolgatott. Úgyhogy passz, te mire tetted őt?
Semmi értelme nincs szerintem a ch/r allin-nek. Ha jobb lap van nála, akkor ilyen előzmények után szerintem a maradék pénzét beteszi. Nem látom értelmét. Viszont a megadásnak igen.
A rivert nem checkoltam volna el, nyomtam volna egy blocking betet.
Szerintem dobás, gyakorlatilag az összes kis és közepes konnektor vagy pár megver. Már a turnon is fékeztem volna.
Szerintem dobás, gyakorlatilag az összes kis és közepes konnektor vagy pár megver. Már a turnon is fékeztem volna.
Illetve mi mást lehet csinálni a turnön? azért a ch/f túl nitt... A ch/c meg semmi infót nem szerez, és nehéz lesz elhitetni az ellenféllel, h nem dobok, ha a riveren emel még egyet:)
Épp ez a lényeg az összes kispár és konnektor megver, de a 7es nem teszi ki a zónája túl nagy részét, anélkül pedig nehéz tartani az all-int.