nl50 deep 2over nutflushdraw
na erre kiváncsi lennék itt mi a játék szerintetek
az ellenfél 22/17/3.4, fold to flop cbet 66%
Everest No-Limit Hold'em, $0.50 BB (6 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (MP) ($91.60)
CO ($49.25)
Button ($173.77)
SB ($75.05)
BB ($51.30)
UTG ($44.70)
Preflop: Hero is MP with A, Q
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.25, 1 fold, Button calls $2.25, 3 folds
Flop: ($5.75) 8, 6, 3 (2 players)
Hero bets $5.75, Button raises to $23,
hero?
ezért nem szeretem én a deep játékot :)
Fold equityd még talán lenne is ilyen stackek mellett, de nem tűnik maniac aggro hülyének az ellenfeled, szóval egy ilyen nagy reraisel igen cska kommitálta magát. Ha jól látom potot cbeteltél ő pedig erre emelt egy 5x kb, ha szimplán dobatni akarna, egy kisebb raisel (úgy 15-ig) is megtehetné ezt főleg, hogy poz-ban van és ő gyakorol nyomást rád.
Én dobnám, mégpedig azért, mert nem tudom elképzelni, hogy megcsinálná egy ilyen 22/17 es játékos ezt seten vagy flösön kívűl mással is.
Ebből a movebol setre következtetek, esetleg Jh10h és társaira. Ha lejön még egy heart akkor meg nincs implied odds, szóval fold.
csak annyit tennék hozzá, hogy ilyen aggro ellenfelek, flash, sor, lapduplázodás esetén szinte mindig reraiselnek, ennek ellenére ezt el kell dobnunk.
sajna jelenleg semmink nincs, ha ellenfelünk kisebbet emelt volna vissza akkor 1 reraisével megpróbálkoznék, de így fold.
22/17 értelmes játékos masszívat emelt, deepen vagytok, ezt ő is tudja és nem akar olcsó turnt adni a nem nut színjével, vagy a setjével. Szerintem is jelentős underdog vagy jelenleg, nem tudom elképzelni, hogy ezt a move-ot olyan lappal csinálta volna, ami nem jelentősen jobb nálad, és azt sem, hogy túl sok FE lenne a push-ban, annak ellenére, hogy deep-en vagytok.
A fentieken túl ráadásul még nem is vagy bent túlságosan sok pénzzel, ezt szerintem el lehet itt dobni.
hmm
köszönöm a válaszokat. nem dobtam el, és setje volt. normál esetben asszem eldobom, de sajnos picit tilten voltam, az előző 200 partiban 2 szer floppolt setet az ellen a top2-m ellen, picit bennem volt hogy nem lehet megint ugyanez. De mégis:) ezzel a move-val sikerül a +7 buyines sessiont éppen 0ra tornázni.