Bumbanas
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 18. 13:40
Pont ugyanígy. DE neki vajon mi volt a terve? :)
Ezt hívják az expert játékosok call blöffnek. Addig ad meg minden hívást amíg elbizonytalanodsz és a mutatás előtt dobod a lapodat, így viszi a potot. Ha jól megnézed a rivert, akkor egyértelmű, hogy pl. egy 2-es, 3-as párt már simán vert volna, én már kaptam ki így. Nem ismerted eddig ezt a move-ot? Sosem késő tanulni!
vinczesz
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. nov. 18. 13:53
Ezt hívják az expert játékosok call blöffnek. Addig ad meg minden hívást amíg elbizonytalanodsz és a mutatás előtt dobod a lapodat, így viszi a potot. Ha jól megnézed a rivert, akkor egyértelmű, hogy pl. egy 2-es, 3-as párt már simán vert volna, én már kaptam ki így. Nem ismerted eddig ezt a move-ot? Sosem késő tanulni!
Online esetben a riveren kell egy minbet, hogy jobb eséllyel dobhassa a másik a blöffjét, mert így mutatás lesz a dologból.
Egyébként furcsa volt ettől a játékostól ez a mutatás, mert előtte láttam már jónéhány partiját és ugye játszottam is ellene. A riveren szinte bármilyen normális value betre dobnom kellett volna. Már előre könnyeztem, mert nem az első eset volt a session alatt, hogy a szetem (majd fullom) megy a kukába.
Zehy
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. nov. 18. 13:56
Élőben ismertem már egy éve, de ott még értelme is van ezzel ellentétben. :)