nl50 deep nuts mekkorát emeljek?
a kérdés adott ki mekkorát emelne, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($58.91)
UTG+1 ($93.83) 17/13/2
CO ($34.62)
Hero (BTN) ($129.97)
SB ($149.97)
BB ($64.08)
Pre-flop: ($0.75, 6 players) Hero is BTN :Kc: :Ks:
1 fold, UTG+1 raises to $2, 1 fold, Hero raises to $6, 2 folds, UTG+1 calls $4
Flop: :4s: :As: :2s: ($12.75, 2 players)
UTG+1 checks, Hero bets $8, UTG+1 calls $8
Turn: :7s: ($28.75, 2 players)
UTG+1 checks, Hero bets $20, UTG+1 calls $20
River: :8s: ($68.75, 2 players)
UTG+1 checks, Hero bets ?!
ez azért nem nut :D :D
:5s::6s: , majd :3s::5s:, s csak utana a nut :)
bocsi, de pár napig omahaztam, s már tiszta para lettem :D :D
sztem ez veszett ügy
fél potot a pikk dámával sem fog megadni, ha annál erősebb lapja lenne már visszaemelt volna előbb.
ilyenkor én meg szoktam próbálni az allin menekülök a blöffömböl line-t. Tekintve hogy sztem pénzt már csak akkor tesz a potba ha elhiszi hogy blöffölünk sztem vesztenivalód nincs, és mivel nagy pénzről van szó elég ha viszonylag ritkán működik.
ilyenkor én meg szoktam próbálni az allin menekülök a blöffömböl line-t. Tekintve hogy sztem pénzt már csak akkor tesz a potba ha elhiszi hogy blöffölünk sztem vesztenivalód nincs, és mivel nagy pénzről van szó elég ha viszonylag ritkán működik.
set vagy flush van nála. settől nem kapunk már pénzt, nem hiszem h callol a flip érdekében. flush pedig J-Q megadja szerintem. ezért valuepush. ha 5c6c az gáz, de azzal szerintem más linet játszana.
ez azért nem nut :D :D
:5s::6s: , majd :3s::5s:, s csak utana a nut :)
bocsi, de pár napig omahaztam, s már tiszta para lettem :D :D
hmm én észre se vettem kicsit el voltam vakulva :D 5-6 odabaszott volna
set vagy flush van nála. settől nem kapunk már pénzt, nem hiszem h callol a flip érdekében. flush pedig J-Q megadja szerintem. ezért valuepush. ha 5c6c az gáz, de azzal szerintem más linet játszana.
sztem mindkettővel visszaemelt volna max a turnon. A 17/13 nem ad meg QJ-vel 3betet OOP. PP talán, de én inkáb AK/AQ ra tenném, esetleg QQ/JJ
hát láttam én már ilyen helyzetekben érdekes lépéseket. ilyen 6ossal becallolnak meg ilyesmi. 40 körül be lehet próbálni szvsz, de az allin se tűnik rossz ötletnek :)