Sztem túl optimista egy flop check/raise-t megadni ezzel a lappal. Ha még AQ lenne nálad, de így az a lap például ver téged, és igen valószínű is nála. Valamint úgy check/raise-elt, hogy még volt köztetek valaki a partiban, ez is erőre utal. Továbbá nit, a nit pedig ritkán blöfföl. QJ pedig nem túl valószínű nála a számok alapján. Így összességében nem állsz túl jól a KQ lapoddal. Szóval sztem fold a flopon, de legkésőbb a turnön.
Egyetértek.
Szerintem érdekes ez a parti, nekem minden utcán az jutott eszembe, hogy "na itt valószínűleg egy 14/11-esnek én eldobnám". Aki ilyen tight-an játszik, ott simán előfordulhat, h. SB-ből nem 3betel vissza mondjuk AQ-val, amivel teljesen legitim a flop utáni játéka. Másrészt valóban ott van még egy ellenfél, aki vakpozícióban ül, szóval itt egy nit ellenfél azt kiabálja végig, hogy "lapom van!!!". A flop reraise után én dobnám, nem szeretem az ilyen határeset lapokat, főleg akkor nem, ha már a flopnál kezd bekerülni a sok pénz és épül a kassza.
A turn emelésnél márvégképp dobnék, nem hiszem, hogy pusztán AIR-rel, vagy vmilyen kisebb párral ezt csinálná, de még a split KQ-val sem. Hozzáteszem, ász párra én sem számítottam volna.