legalább az egyik, de inkább mindkettő kéne, hogy jó szívvel calloljak preflop:
-BTN legyen az emelő
-Én BB-n legyek
3 way előbb dobná :)
ezt itt nem fogja dobni. az hogy a pfr nagyobb mint a vpip, matematikailag és logikailag is lehetetlen.
Elég következetlen itt egy turn bet + river feladás. Egy ilyen blank turnön amikor betelek, eldöntöm, hogy a riveren bele fogom tolni a stackem, befejezem a blöfföt. Ha nem, akkor eleve nem betelek. Szóval nekem tetszett volna a turn feladás, de ha már a barrel mellett döntöttél, akkor legyen három.
Egyébként is szar lesz itt a calldown tőle AA-val, mert 90%-ban setet vagy két párt fogsz mutatni.
Pre call amúgy szerintem is rossz.
így igaz.. ha már lőttem turnon, riveren is fogom.. Tir-X +1
CO vs. SB
BU vs. SB
CO vs. BB
BU vs. BB
mik a különbségek?
preflop SB-ről kb semmivel sem calloznék Co ellen, ha legalább átlagos játékos Co és BB is.
CO vs. SB
BU vs. SB
CO vs. BB
BU vs. BB
mik a különbségek?
Szerintem itt a range ellen úgy callolunk pre, hogy picit hátul vagyunk. Én kihagynám a játékomból.
Le is stoveoltam:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 57.671% 55.67% 02.00% 1124916972 40341352.00 { 22+, A2s+, KTs+, QTs+, J9s+, T9s, 98s, 87s, 76s, 65s, 54s, A7o+, KTo+, QTo+, JTo }
Hand 1: 42.329% 40.33% 02.00% 814919044 40341352.00 { JTs }
Ez egy kb. 25%-os range.
preflop SB-ről kb semmivel sem calloznék Co ellen, ha legalább átlagos játékos Co és BB is.
Szerintem lépjünk túl a pre játékon. Oké, nem az igazi.
Flopon viszont ezzel a méretezéssel kb. face-up a lapod és fold equity-ről nem is nagyon beszélhetünk.
Meddig hívnál vissza set-tel?