NL50: Ez bad beat vagy béna vagyok?
Ugyanaz az ellenféál kb 2perc a ket kez kozott. Rosszul csináltam oket?
Mintha egy hete egy toppárt se lennék képes kapni, és akkor most jöttek ezek (ha mégis, akkor insta fold a flopon az ellenféltől). Rossz érzésem is van a dolgokkal kapcsolatban lehet, h az én hibám?
1.
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
CO: $110.95
BTN: $46.95
SB: $51.75
BB: $24.80
UTG: $19
Hero (MP): $50.75
UTG posts $0.25
UTG posts $0.50
Pre-Flop: A A dealt to Hero (MP)
UTG checks, Hero raises to $2.50, CO raises to $9, 4 folds, Hero calls $6.50
Flop: ($19.50) 7 8 7 (2 Players)
Hero checks, CO bets $15.50, Hero calls $15.50
Turn: ($50.50) Q (2 Players)
Hero checks, CO checks
River: ($50.50) 8 (2 Players)
Hero bets $26.25 and is All-In, CO calls $26.25
Results: $103 Pot ($3 Rake)
CO showed Q Q (a full house, Queens full of Eights) and WON $100 (+$49.25 NET)
Hero showed A A (two pair, Aces and Eights) and LOST (-$50.75 NET)
2.
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
MP: $183.40
CO: $47.30
BTN: $51.75
SB: $20.50
BB: $27.15
Hero (UTG): $47
Pre-Flop: Q Q dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $1.75, MP raises to $6, 4 folds, Hero calls $4.25
Flop: ($12.75) 4 9 3 (2 Players)
Hero checks, MP bets $9, Hero raises to $21, MP raises to $177.40 and is All-In, Hero calls $20 and is All-In
Turn: ($94.75) 6 (2 Players - 1 is All-In)
River: ($94.75) A (2 Players - 1 is All-In)
Results: $94.75 Pot ($3 Rake)
MP showed A A (three of a kind, Aces) and WON $91.75 (+$44.75 NET)
Hero showed Q Q (a pair of Queens) and LOST (-$47 NET)
Szerintem pech.
Én is otthagynám a beülőmet...
En azt nem ertem, hogy az elso partiban, miert check-call a flop, majd check a turn? En tuti, hogy flopon visszatoltam volna az all-int, es nem lenne utana egy csepp rossz erzesem sem...
A masodik "sima ugy", ha az volt a read, hogy csak kamuzik az ellenfel es dobatni akar...
Na igen azért van rossz érzésem, mert nem toltam vissza az elsőt a flopon. De úgy éreztem, h belefér egy slowplay. Az lenne a kérdésem, h hiba volt-e ezt gondolni?
Másodiknál nme volt readem, nagyjából ismeretlen volt az ellenfél. Ennek tükrében dobni kellene valahol? Én QQ-t nem dobok ilyen flopon. Lehet, h rá kéne szokni?
Eléggé összetört ez a 2 parti...
Na igen azért van rossz érzésem, mert nem toltam vissza az elsőt a flopon. De úgy éreztem, h belefér egy slowplay. Az lenne a kérdésem, h hiba volt-e ezt gondolni?
Másodiknál nme volt readem, nagyjából ismeretlen volt az ellenfél. Ennek tükrében dobni kellene valahol? Én QQ-t nem dobok ilyen flopon. Lehet, h rá kéne szokni?
Az elsot szerintem nagyon rosszul jáccottad meg, a másodiknál meg nem volt szerencséd pont AA volt nála, ezen a flopon (raise-reraise után persze) csak az AA, KK ver...
Igazad van kanrich! Nagyon jó indoklást adtál rá, h miért volt hibás a játékom. Legalább tanultam az esetből.
Ezt a QQ-t viszont még nyugtalanít egy kicsit. Ha egy ismeretlen 3betel az UTG nyitásotokra, és nálatok QQ van, akkot tönkre kell menni az ilyen flopokon?
Mert egy ismeretlen UTG-t nem nagyon 3betlenek az emberek QQ+, AK nélkül.
Ezt a QQ-t viszont még nyugtalanít egy kicsit. Ha egy ismeretlen 3betel az UTG nyitásotokra, és nálatok QQ van, akkot tönkre kell menni az ilyen flopokon?
Az első partiban tetszik az OOP flop check a 3betetlő ellen, de hogy a flop betre miért nem toltad rá nem értem? Alig várja hogy a teljes stack-jét odaadhassa.
A második partiban nekem nem tetszik a flop mini C/R. Ismeretlen játékos ellen a QQ-val preflop 3bet után nem biztos hogy teljes stack-ért akarok játszani. Szerintem jobb a flop bet/fold.
Lehet hogy jobb lenne ha a végeredményt nem tennéd föl, mert nem befolyásolná az esetleges véleményeket. Én A4-es lappal igyekszem kitakarni.:)