NL50: Fishy mincheck-raise
Mi a véleménytek erről a játékról?
Általában ch/c-ch/r, ritkábban bet/3bet-et játszok settel 3betelt kasszában, most azonban menet közben meggondoltam magam. A ch után valamiért nagyon nem akartam slowplayelni, így aztán ez lett belőle.
Mióta láttam egy-két GP videót, ahol létjogosultságot kapott a minch/r, és tudom, h mennyire utálok ellene játszani én is, felvettem a repertoáromba.
Utólag nem is érzem annyira roszznak, elég nehéz lehet nem lestackelni KKval, AAval, még QQval is egy ilyen után. Mi a véleményetek?
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (UTG): $50
MP: $69.20
CO: $144.35
BTN: $33.50
SB: $49.50
BB: $141.40
Pre-Flop: T T dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $1.75, MP raises to $5.35, 4 folds, Hero calls $3.60
Flop: ($11.45) T 5 J (2 Players)
Hero checks, MP bets $8, Hero raises to $16, MP raises to $63.85 and is All-In, Hero calls $28.65 and is All-In
Turn: ($100.75) 5 (2 Players - 1 is All-In)
River: ($100.75) 9 (2 Players - 1 is All-In)
Results: $100.75 Pot ($3 Rake)
Hero showed T T (a full house, Tens full of Fives) and WON $97.75 (+$47.75 NET)
MP showed Q Q (two pair, Queens and Fives) and LOST (-$50 NET)
Nekem tetszik. A 3betelő a miniraisedet értheti úgy hogy szívesen látnál még olcsón lapot, ezért bedurvul. Én sem játszom miniraise-t de bizonyos helyzetekben tényleg lehet jó. És GP is csinálja akkor talán mégse olyan ciki...
Én itt check/call flop, check/raise turn-t játszanék a pre 3betelő ellen, talán ennyi teret lehet engedni a 2 outjának.
Nálam a flop többnyire rendes méretű check/raise. De ahogy te csináltad, azt se tartom rossznak. Amivel nem értek egyet az a flop c/c, majd turn check bízva benne, hogy ott majd újra hív az ellenfél.
Nálam a flop többnyire rendes méretű check/raise. De ahogy te csináltad, azt se tartom rossznak. Amivel nem értek egyet az a flop c/c, majd turn check bízva benne, hogy ott majd újra hív az ellenfél.
A pókerösztönöm nekem is azt súgta, h túl erős ez az asztal a ch/c-hoz, amiatt történt, ami történt. Viszont egy szárazabb asztalon pl T85, én vlószínűleg ch/c-ch/r választottam volna. Ilyen helyzetben sem tartod helyesnek?
Ebben a partiban csak azt nem értem hogy preflop miért nem dobás? Én ilyen helyzetekben simán dobom sosem call. Vagy az implied oddod annyira jó hogy ezekből a partyikból pluszra jössz ki?
Ebben a partiban csak azt nem értem hogy preflop miért nem dobás? Én ilyen helyzetekben simán dobom sosem call. Vagy az implied oddod annyira jó hogy ezekből a partyikból pluszra jössz ki?
Pontosan!
Nézd meg a 3bet méretét, pot alatt emelt vissza, 3.6$-t kellett megadnom, azért, h nyerhessek 50-et. Kb. 8ból 1x setet flopolok, ez instacall volt nálam. Minimum 6$ig kellet volna visszemelnie, szerintem.
Igen lehet set-overset, el is dobhatja a lapját, stb. Akkor is keveset emelt vissza, így +EV-s a játék.
Én úgy szoktam számolni, h ha legalább a 10x-t nyerhetem annak, amit bettetem, akkor meg van az implied odds a set-értékre, itt bőven afölött voltunk. 100%ig biztos vagyok benne, h ez +EV.
Amellet nincs az a jó játékos, aki AA-t dobna pl a patiban lévő flopon.
Igen lehet set-overset, el is dobhatja a lapját, stb. Akkor is keveset emelt vissza, így +EV-s a játék.
Én úgy szoktam számolni, h ha legalább a 10x-t nyerhetem annak, amit bettetem, akkor meg van az implied odds a set-értékre, itt bőven afölött voltunk. 100%ig biztos vagyok benne, h ez +EV.
Amellet nincs az a jó játékos, aki AA-t dobna pl a patiban lévő flopon.