Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 flop top set, scary river what the heck?

Yiirsh
2010. dec. 18. 13:02

NL50 flop top set, scary river what the heck?

Ellenről nincs túl sok infom, 27 hand alapján 18/18, 12es 3bet.
(Floppon kicsit elcsúsztam a betmérettel.)

Mit lehet itt tenni riveren?

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($51.15)
UTG+1 ($50)
MP1 ($50)
MP2 ($62.15)
CO ($106)
Button ($61.10)
Hero (SB) ($50)
BB ($20.60)

Preflop: Hero is SB with JImage, JImage
UTG bets $1.50, 3 folds, CO calls $1.50, 1 fold, Hero calls $1.25, 1 fold

Flop: ($5) 10Image, 8Image, JImage (3 players)
Hero bets $3, UTG calls $3, 1 fold

Turn: ($11) KImage (2 players)
Hero bets $7.50, UTG calls $7.50

River: ($26) 9Image (2 players)
Hero ?

kisrapi
Válasz Yiirsh kommentjére
2010. dec. 18. 14:29

betelnék $11-13ig, ha betolja fold. (bár sok reg ellen bet-callolnám)
De ha már donk, akkor floppon is és turnön is 3/4 potnyit v. kicsit nagyobbat emelnék.

Roleks
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 18. 15:47

betelnék $11-13ig, ha betolja fold. (bár sok reg ellen bet-callolnám)
De ha már donk, akkor floppon is és turnön is 3/4 potnyit v. kicsit nagyobbat emelnék.

+++1

Yiirsh
Válasz Roleks kommentjére
2010. dec. 18. 22:30

Azért leadeltem floppon, mert CO egy fish volt, szal nem akartam h a pre agr esetleg elpasszolja a két overcardját és ingyen turnt nézzünk.
Check/call nem lehet opció a riveren? Bár a bet/ fold tényleg jobbnak tűnik...

kisrapi
2010. dec. 18. 23:29

Check/call nem lehet opció a riveren? Bár a bet/ fold tényleg jobbnak tűnik...

Ezen a boardon szinte mindent mögéd fog checkelni amit versz, viszont sok lappal callolni fog, főleg egy kis betet.

Yiirsh
2010. dec. 19. 0:28

Ezen a boardon szinte mindent mögéd fog checkelni amit versz, viszont sok lappal callolni fog, főleg egy kis betet.

Hm...
Ami a mondat első részét illeti, igazad van, valóban minden gyengébb mögém passzol, szal ilyen szempontból tényleg nem jó a CC.
Őszintén szólva csak azt nem tudom, milyen gyengébb fog itt callolni, ha ezen a boardon riveren is betelek? Egy átlag reg sztem kb mindent világgá dob és 20on pár hand után hiába 18/18, nem igazán tudok más szemmel nézni villainra. Szal ha set lett volna nála, nyilván már floppon visszaemel. Esetleg a közben settesedett KK-tól tudok elképzelni egy callt, AcQc, KcQc, QQ - ezek mind vernek. AcJc, AcKc, AA mind dob sztem, egyedül talán a KJ adhat meg, viszont ez a normál fr UTG range elenyésző része csak. Kisebb két párokkal sem hiszem, h callolna.

Ahogy nézem, egyre inkább a CF felé hajlok, ez nem lehet itt jó? Kicsit pénzégetésnek érzem a betet, de lehet rosszul. Kell itt attól félnem, h rámtolja blöffből?

kisrapi
2010. dec. 19. 1:14

Ja egy FR reg UTG range ellen lehet jobb a c/f, mondjuk olyan sok Q-t se tudok a rangeébe tenni.
Sztem ami itt callolhat az KJ, AK, 99, persze ez kis river bet esetén érvényes...

Deni
2010. dec. 19. 2:06

Boss-on ez ch/fold ( 1-2 reg ellen talán betelném ), mert Q nélkül soha nem fognak call-olni, és betelni sem. Blöffbe meg nem fordítanám ezt a lapot.

Yiirsh
Válasz Deni kommentjére
2010. dec. 19. 12:06

Köszi a hsz-eket!
Végül check-push-fold lett a vége...

Élő ügyfélszolgálat