NL50 FR 33 river full overbet allin
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($20.20)
Hero (UTG+1) ($50)
MP1 ($50)
MP2 ($42.90)
MP3 ($57.45)
CO ($152.50)
Button ($70.75)
SB ($9.70)
BB ($25)
Preflop: Hero is UTG+1 with 3, 3
1 fold, Hero calls $0.50, 1 fold, MP2 calls $0.50, 1 fold, CO calls $0.50, Button calls $0.50, 1 fold, BB checks
Flop: ($2.75) A, 3, 7 (5 players)
BB checks, Hero bets $2.75, MP2 calls $2.75, 3 folds
Turn: ($8.25) 2 (2 players)
Hero bets $7.50, MP2 calls $7.50
River: ($23.25) A (2 players)
Hero bets $39.25 (All-In), 1 fold
Total pot: $23.25 | Rake: $1.15
Ellen: 25/3 25 hand, flop után nagyon passzív
Itt úgy gondoltam, hogy vagy egy gyenge vagy közepes A van nála, vagy egy FD esetleg egy párral. Nem vágom mi mással tudott volna 2 potbetet megadni.
FD-t úgyis dobja, akármekkkorát emelek A-al viszont szerintem megad. Jó így, vagy inkább 2/3 potos vbet?
Én itt szoktam egy 1/3 pot körülit hívni amivel jó FE-t gyártasz magadnak. Ha egy Ax (x
Ez jó is lenne átlagos ellenfél ellen, de írtam, hogy nagyon passzívan játszik postflop. FD-val az életben nem fog visszaemelni, sőt az ilyen játékos sokszor még egy A-al is csak callozni fog.
okés a játék.
a limp/call szerintem nagyon olvasható kis pp-vel. megkapod a setet és máris virgonckodsz, le fogják olvasni a jobb játékosok. ezért szerintem raise pf (ajánlom nézd meg titcar és peti videóit)
river ok teljesen, ász kifizet, ilyen ellenfél ellen nem fogom odacheckelni, hogy busted draw belehívjon, vele csak betelni kell, mint egy őrült.
a river overbetednek kb. annyi értelme van, hoyg eldobatsz mindent amit vernél.
2/3 pot körül emelnék riveren
titcar +1
Jó ez így. A range nagyrésze A, amivel meg fog adni.
Szerintetek milyen lappal adná meg a 2/3 betet, amit eldob az overbetre?