Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 FR 77 set csúnya board

zoooli
2009. márc. 3. 10:04

NL50 FR 77 set csúnya board

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (7 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB ($9.25)
UTG ($26.95)
MP1 ($10)
Hero (MP2) ($58.65)
CO ($20)
Button ($43.35)
SB ($53.35)

Preflop: Hero is MP2 with 7Image, 7Image
2 folds, Hero calls $0.50, CO checks, Button calls $0.50, SB calls $0.25, BB checks

Flop: ($2.50) 7Image, 5Image, 6Image (5 players)
SB bets $2, 1 fold, Hero raises to $7.50, CO calls $7.50, 1 fold, SB calls $5.50

Turn: ($25) 3Image (3 players)
SB checks, Hero checks, CO checks

River: ($25) KImage (3 players)
SB checks, Hero checks, CO bets $12 (All-In), SB calls $12, Hero???

CO: teljesen ismeretlen, ez az első leosztásom vele
SB: 13/6 1.8-as AF

Preflop raise az itt jobb lenne, de ha már így alakult, akkor turn check ok? Riveren call vagy fold?

illese
Válasz zoooli kommentjére
2009. márc. 3. 10:28

Preflop: szerintem emelhetsz is, limpelhetsz is, inkább emelnék de egyiket sem látom hibának.

Flop: Limpelt potban ez egy elég veszélyes board, én nagyobbat emelnék vissza, 10 USD, szép kerek összeg, ha visszatolja, akkor gondolkodni kell, de az a terv,hogy lemákolod.

Turn: szerintem a 3-as nem nagyon veszélyes lap, csak akkor segített rajta, ha pont egy négyese volt. Ráadásul elcsekkelitek. Akkor kinél van a négyes? SB-nél, és nem védi az alsó sorát? Co-nál és egy nyilvánvaló lopási helyzetben (azaz esetleg kifizetitek) szabadlapot ad egy ilyen boardon????

River: Most hirtelen a CO a felébred, és azt mondja, hogy volt nála egy négyes, amit eddig nem betelt? Ez szerintem egy idióta bluff egy befuccsolt flushdrawtól. SB callja zavaró, de lehet, hogy ugyanezt rakta össze és egy királya van vagy vmi hasonló.

Összefoglalva: Flopnál nagyobb emelés, turnön betpot, riveren mivel itt egy százas potba kell berakni 12-t call. Oszt legfeljebb megy a note, hogy ki mit csinált.

Macko1
Válasz illese kommentjére
2009. márc. 3. 11:17

pf: raise, flop nagyobb raise, ha turn chek- river call

Zsipali
Válasz Macko1 kommentjére
2009. márc. 3. 12:01

Preflop szerintem mindenfelekeppen emelni kell, ezzel kiszorod pl. a 34, 78, 89 tipusu lapokat!
Flop: Reraise
Turn: En nem jatszanam ezt a checkbehind jatekot, folytatnam a hivast, SB-t en valamilyen huzora, ket parra, combodrawra tennem, ezert semmifelekeppen nem csekkelnek utanna!
Igy, hogy a CO is moged csekkelt, nem hiszem hogy mar sora van, azzal vedenie kene a lapjat, a settektol, szinhuzoktol!
River: Call

styxxx
Válasz Macko1 kommentjére
2009. márc. 3. 12:05

A river egyértelmű call.

A potméret indokolja, ráadásul lehet másnál is kisebb set, aki nem védte flopon, mert éppen trükkös hangulatban volt, bár éppen ugyanúgy lehet az a pár egy 44 is amit tényleg agyontrükközött CO.
Aztán mehet a note!

illese
Válasz styxxx kommentjére
2009. márc. 3. 12:19

Egy érdekes move lehet az SB-re még ráemelni a 20 USDt. Ebben az a gondolat, hogy a nagyágyút (aka sort) kizárnám nála, de valami azért akad a kezében. (kis szet két pár, fölépár etc.) ezt nem fogja tudni bedobni egy 3:1-hez pot ods nál, a turn meg river checked után.

zoooli
2009. márc. 4. 10:25

Köszi az elemzéseket. Nem szívesen, de megadtam, CO-nál 67 2pár, SB-nél meg pikk AK volt.

styxxx
2009. márc. 4. 11:09

Egy érdekes move lehet az SB-re még ráemelni a 20 USDt. Ebben az a gondolat, hogy a nagyágyút (aka sort) kizárnám nála, de valami azért akad a kezében. (kis szet két pár, fölépár etc.) ezt nem fogja tudni bedobni egy 3:1-hez pot ods nál, a turn meg river checked után.

+1 tökéletes meglátás ;)

Élő ügyfélszolgálat