NL50 FR-AK min c/r után
Replay
$0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 8 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BB: $47.45 Nem sok info volt az ellenfélről 20 hand után 45/11
UTG: $63.30
UTG+1: $10
MP1: $53.45
MP2: $53.55
Hero (CO): $49.25
BTN: $51.90
SB: $26.10
Pre-Flop: K A dealt to Hero (CO)
UTG calls $0.50, UTG+1 folds, MP1 calls $0.50, MP2 folds, Hero raises to $2.75, 2 folds, BB calls $2.25, 2 folds
Flop: ($6.75) 7 9 7 (2 Players)
BB checks, Hero bets $4.75, BB calls $4.75
Turn: ($16.25) K (2 Players)
BB checks, Hero bets $10, BB raises to $20.50, Hero ???
45/11-es ellenfél range-ébe simán benne van valami 7x.
K-t tartalmazó lappal mint a KQ, KJ..stb. illett volna dobnia floppon(overpárral 88-JJ a turn visszaemelésnek nincs értelme), így valószínűbb hogy 7X-e(99-77kevésbé) van.
Kérdés hogy 9-essel játszana -e így...szvsz azzal inkább csak megadná a turn betet is.
Így meg inkább a fold felé hajlok...nem nagyon látok nála olyan lapot amit a K-al vernél...szvsz FOLD
Ez nalam turnon chek. Itt attol nem kell felni, hogy szabadlapot adsz.
Ha nincs hetese, akkor lejavultad biztosan (az is lehet h jobb voltal vegig..). O riveren tuti hivna (tehat vagy bloffot indukalsz, vagy kifizeted a monsteret, de nem teljes beulovel...), amit Te nyilvan megadsz. Ha ott is chekel, akkor valuebet.
De igy, a gyenge lapot dobja, konnyen radbloffol, es most info nelkul nem tudod, hogy mit csinalj... Info nelkul fold
20 hand az semmi, abból nem lehet kiindulni.
Flop cbet nálam is, de a turn-t én elpasszolom, mert simán ott lehet nála már most vagy a full, vagy a terc. Szeirntem ez egy WA/WB szituációként is felfogható, és nem szeretnél látni egy visszaemelést, főleg nem egy izmos reraise-t.
Szóval jó lapod van, amennyiben ő draw-ra húz, akkor nem sok outja van, hiszen Nálad ott a színdraw, másrészt viszont TPTK-d van színhúzóval. (magyarul ha passzolsz, nem sok szabad lapot adsz neki a javulásra) Turn check, amennyiben riveren passzol, akkor value bet, amennyiben value betel, akkor call.
Így játszva a turn nálam call, a river remélem hoz még egy K-t, vagy egy színt. Azt nem tudom, hogy egy river value betre mit csinálnék, mostanában megadnám, de mostanában túl sok mindent adok meg...
Riverre 20$-ja marad, én egy callnak nem látom értelmét, mert akkor riveren már biztos nem tudok dobni.
Elég gáz a turn miniraise, dobnám. A flop nem biztos hogy jó a c-betre, mert ha párral tartott akkor nemigen fog dobni, de lehet hogy két magas lappal is megad, továbbá nekünk csak egy ász magasunk van.
20 hand az semmi, abból nem lehet kiindulni.
Flop cbet nálam is, de a turn-t én elpasszolom, mert simán ott lehet nála már most vagy a full, vagy a terc. Szeirntem ez egy WA/WB szituációként is felfogható, és nem szeretnél látni egy visszaemelést, főleg nem egy izmos reraise-t.
Szóval jó lapod van, amennyiben ő draw-ra húz, akkor nem sok outja van, hiszen Nálad ott a színdraw, másrészt viszont TPTK-d van színhúzóval. (magyarul ha passzolsz, nem sok szabad lapot adsz neki a javulásra) Turn check, amennyiben riveren passzol, akkor value bet, amennyiben value betel, akkor call.
Így játszva a turn nálam call, a river remélem hoz még egy K-t, vagy egy színt. Azt nem tudom, hogy egy river value betre mit csinálnék, mostanában megadnám, de mostanában túl sok mindent adok meg...
ööö... ebben csak az a gond, hogy színdraw-nk nincsen. :)
amúgy sztem két 9-es van nála, inkább fold..
ööö... ebben csak az a gond, hogy színdraw-nk nincsen. :)
amúgy sztem két 9-es van nála, inkább fold..
Talált, süllyedt:)