NL50 FR JJ-vel floppon két ellenfél ellen
***** Hand History for Game 1045375611 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Friday, June 27, 02:59:30 ET 2008
Table Greater Noida (Real Money)
Seat 9 is the button
Seat 1: hub38 ( $83.24 USD )
Seat 2: slawa777 ( $10.25 USD )
Seat 3: rosita1 ( $6.00 USD )
Seat 4: IndieJones ( $60.25 USD )
Seat 5: softskill ( $11.95 USD )
Seat 6: MayIPushHere ( $48.25 USD )
Seat 7: DepeceurBE ( $9.50 USD )
Seat 8: Akcipitro ( $9.50 USD )
Seat 9: jalmood33 ( $12.25 USD )
Seat 10: tripleheather ( $23.50 USD )
tripleheather posts small blind [$0.25 USD].
hub38 posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to MayIPushHere [ :Jd::Js: ]
slawa777 folds
rosita1 calls [$0.50 USD]
IndieJones calls [$0.50 USD]
softskill folds
MayIPushHere raises [$2.75 USD]
DepeceurBE folds
Akcipitro folds
jalmood33 folds
tripleheather folds
hub38 raises [$4.50 USD]
rosita1 raises [$5.50 USD]
IndieJones folds
MayIPushHere calls [$3.25 USD]
hub38 calls [$1.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :9h::4d::8c: ]
hub38 bets [$9.37 USD]
MayIPushHere: ?????
Nálam ez dobás, de biztos, ami biztos megérdeklődöm.
Ellenfél számai? Nálam azok lennének a döntőek.
Egyébként: JJ-vel az utóbbi napokban olyan sok partit buktam el magasabb overpár ellen, hogy most azt mondom, én is bedobnám.
Ellenfél számai? Nálam azok lennének a döntőek.
Full ringen én a JJ és kisebb párokat reraise-re inkább csak a set értékért játszanám. Igaz a BB a határon van ebből a szempontból, ha a preflop 3bet-elő keveset cbet-tel a flopon. Pozícióból ilyenkor néha megadom, ha viszont az ellenfél a turn-ön újra hív, akkor már többnyire dobok. Adott partit is valszeg így játszanám, főleg mert az ellenfél számai alapján sanszos, hogy per pillanat még jobbak vagyunk nála.
Gyanús az a pre-flop min-raise, mintha nem akarna dobatni. Szerintem minimum KK van nála, de inkább AA. JJ-t ezen körülmények közepette én csak szet esetén erőltetném flop után, így nálam ez fold.
Gyanús az a pre-flop min-raise, mintha nem akarna dobatni. Szerintem minimum KK van nála, de inkább AA. JJ-t ezen körülmények közepette én csak szet esetén erőltetném flop után, így nálam ez fold.
Holnapig még várom a szavazatokat, utána majd bepostolom, hogyan is alakult a parti. Érdekesen, azt elárulom előre. ;)
Holnapig még várom a szavazatokat, utána majd bepostolom, hogyan is alakult a parti. Érdekesen, azt elárulom előre. ;)
Nem, én nagyon nit vagyok. :D
Azt elárulom, hogy dobtam, de az ellenfelek mutatása és a parti kimenete érdekes. :)
Necces, a z tuti...
1. rosita1 UTG-2 SS-ként limp, utána meg reraisere még ráemel vagyis allin megy? Ilyenbe már belefuottam és AA volt nála.
2. hub38 meg 49%-ban szállt be eddig? Bármi lehet nála... Illetve SB-ként simán vaklopásnak veheti az emelésed.
3. fentiekből adódón, én a ShortStackos gyereket nem számítanán és mennék tovább, pozíciód is van. Fél potot hívott... ha setje lenne passzolt volna, esetleg sorhúzóra vagy magasabb PP-re hívott volna ekkorát?
A félpot a hívásával már kb 27$ körül van a pot... nem tudom, lehet rákellene tolni mindent, mert ha csak megadsz, bármi jön le turnre, rádtollja az allint.
Vagy most eldobni. :) Ja, ez a kérdés... :D
Reraise pot!