NL50 FR jó spot ellenek riv CR blöffölni ?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($49.50)
UTG+1 ($57.15)
MP1 ($62.40)
MP2 ($88.80)
rusherninja (CO) ($50)
BTN ($30.90)
SB ($60.60)
BB ($20.45)
Pre-Flop: ($0.75, 8 players) rusherninja is CO :qs: :as:
2 folds, MP1 raises to $1.50, 1 fold, rusherninja calls $1.50, 3 folds
Flop: :4c: :ac: :3h: ($3.75, 2 players)
MP1 bets $2, rusherninja calls $2
Turn: :th: ($7.75, 2 players)
MP1 bets $4.50, rusherninja calls $4.50
River: :9d: ($16.75, 2 players)
MP1 checks, rusherninja bets $7.50, MP1 raises to $23, rusherninja folds
Final Pot: $47.25
MP1 wins $45.75 (net +$14.75)
rusherninja lost $15.50
statom : 14/12/5.0 foldtocb:65% af:3.0 cc:5-7% lehetet wtsd:26
ellenfel : 19/15/6.2 mpr1st:24% af:5.0 cbet:74% tcbet:57%
amikor ez a hand volt kb 120 handunk lehetet egymasrol szoval nem pont ez a stat lehetet neki de vmi hasonlo szoval sima TAG/wt abc regnek tunhettem a szemében
kérdések:
1. szerintetek milyen rangere tehet flop turn ill river?
én vmi hasonlora gondolnek a helyeben :
flop callom utan : setek(44/33)fd(sc-kal)aq ajs ,gutshot(55/22),nagyon ritkan vmi közepes pp 88-jj amivel egy utcan ip még callolom.
turn callom utan :-közepes ppk, settel vszinu a legtöbb jatekos legkésöbb turnon emelne ip föleg h ilyen kicsi a pot(lent van 2 fd is ) sztem v ti h gondoljatok ?(<-2. kérdés)
2.1.kérdés:turnon mennyire lehet std számára ebben a szituban egy 2nd barrel ?
river: szoval ugy gondolom h az ö szemében nalam kb sose lesz ilyen jatek utan set , helyesen?!:D
az az a legerösebb lap ami nalam riveren lehet : aq tp(ez is kérdéses h ccznek e vele a szemében) (nagyon ritkan ak esetleg T9 clubs)
szoval éppen egy ak tpl választhatna a crt h igy nyerjen xtra valuet a 22 55 missed fd,aq/aj tptöl amivel esetleg be herocallozok (illetve ha bet/foldolok tpl akkor is majdnem annyit nyert volna mintha betelt volna)
a jobb lapjairol nem is beszélve (setek)
illetve valaszthatja ezt blöffkent is mivel nalam kb sose lesz egy tpnal jobb lapom a rangem nagy része missed fd ill gutshot riveren (3. kérdés szerintetek is ?)
4. kérdés mit gondoltok vki NL 50 FRn képes lehet kevés hand alapjan ilyen movera egy AK tpl crlni valuert illetve blöffölni ?
5. és nl100 FRn ?
6. settel a jatekosok hany %a játszana riveren crt?
7. ha blöffölni akarna nem inkabb 3rd barrelezne ? mar mint ez elég pofatlansag h igy még többet nyer az elégé weaknek tuno rangemtol :D
köszi elöre is a válaszokat :D
Szerintem nem érdemes ilyen mélységekben bele menni, szerencsére 50en még nem abból jön a profitod, hogy a reg ellen hero bluffcatchelsz, márpedig itt a call az lenne.
1. szerintetek milyen rangere tehet flop turn ill river?
2.1.kérdés:turnon mennyire lehet std számára ebben a szituban egy 2nd barrel ?
river: szoval ugy gondolom h az ö szemében nalam kb sose lesz ilyen jatek utan set , helyesen?!
Soha nem játszottam FR-t, de én ezt a rivert ilyen betsizzal inkább nem betelném. Valuebetnek elég thin (AJ kb az egyedüli amit versz és callolhat), ha meg busted drawt szeretnél reppelni és elérni h 2nd 3nd párokkal is blöffcatcheljen akkor viszont nagyobb bet kéne..Így, mivel azt reppeled ami van nálad, teljesen jó szitu lesz neki h blöffbe fordítsa a lapját (akár draw, akár 1pár típusú), mert legtöbbször bet/fold-on leszel. Az erős SD képes hand, a ch/r lehetősége, és amiatt h látni fogom mivel játszik így, én checkbackelném a rivert.
Soha nem játszottam FR-t, de én ezt a rivert ilyen betsizzal inkább nem betelném. Valuebetnek elég thin (AJ kb az egyedüli amit versz és callolhat), ha meg busted drawt szeretnél reppelni és elérni h 2nd 3nd párokkal is blöffcatcheljen akkor viszont nagyobb bet kéne..Így, mivel azt reppeled ami van nálad, teljesen jó szitu lesz neki h blöffbe fordítsa a lapját (akár draw, akár 1pár típusú), mert legtöbbször bet/fold-on leszel. Az erős SD képes hand, a ch/r lehetősége, és amiatt h látni fogom mivel játszik így, én checkbackelném a rivert.
.
Egyébként hogyan szól a kérdés? Az után mire tesz téged miután calloltál, vagy mielőtt még betelne, ch/r-elne?
.
.
Ezt nem értem. Miért ne lenne standart. Az nem lenne std, ha 56o lenne nála és azzal 2B-ik, de mivel nem tudjuk mi van nála, ezért inkább a te és az ő postflop tendenciákat kéne nézni, eddigi mutatásokat historyt. Az, hogy valaki 2B-ik abban semmi sem lehet nem std.:D
.
Túl nagy bajom nincs ezzel a megjátszással, egyedül a river játék kérdéses, a betsize, illetve hogy kell-e egyáltalán a bet.
szerintem nincs value a river betben