NL50 FR QQ flop döntés
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB ($10)
UTG ($34)
UTG+1 ($50)
MP1 ($42.95)
Hero (MP2) ($53.60)
MP3 ($87.05)
CO ($10)
Button ($9.25)
SB ($61.65)
Preflop: Hero is MP2 with Q, Q
2 folds, MP1 calls $0.50, Hero bets $2.50, MP3 calls $2.50, 4 folds, MP1 calls $2
Flop: ($8.25) 6, 5, 5 (3 players)
MP1 checks, Hero bets $6.50, MP3 calls $6.50, MP1 raises to $34.25, Hero???
MP1-ről eddig 20 handem volt, statjai: 20/0
MP3 egy callingstation fish
Milyen lapra tennétek itt MP1-et és mi lenne itt a legjobb döntés?
Sztem ezt megcsinálhatja 77-TT pp-kel.Egy jó alkalom neki a squeezre. Ha meg full,v drillje van miért akarna kiszorítani?
Én itt rátolnám.
Sztem ezt megcsinálhatja 77-TT pp-kel.Egy jó alkalom neki a squeezre. Ha meg full,v drillje van miért akarna kiszorítani?
Én itt rátolnám.
Én is így gondolkodtam, de a srácnál most A5 volt.
Egyértelmű push, ahogy a többiek is írják, reálisan 99-TT-re tenném és tolnám.
Cooler ez a hand is.
Ez egy elég érdekes szitu, és egyre inkább dobok hasonló helyzetben.
Ennek prózai oka pont az, hogy nem tudom reális laptartományra meghatározni villaint, és régebben túl sokszor fizettem ki hasonló A5-öket.
NL25-NL50 szinteken nagyon kevés tudatos line-t szoktam felfedezni, és rengeteg hibás játékot, mert jóval kevesebb a tudatos játékos, mint a gambler. Belimpelnek UTG-n AA, KK aztán ha van egy emelés, azt flopon megadja, és turnon allin megy. Számtalanszor láttam már ilyet, ami természetesen egy jó játékost is megzavarhat, így pont ezeket fizetjük ki az ilyen QQ tipusú lapokkal. Viszont pont 99 - TT típusú lapot ezeken a limiteken így megjátszani elég ritkán látok, inkább tart CS-ként, mert pláne nem tudja, hogy hogyan is kéne ilyen kézzel játszani. Totál airrel meg kb. minden 5000. handben tolja vissza rám, így nincs okom rá, hogy plusz kockázatokat vállaljak.
Rászoktam arra, hogy ezeket a move-okat elhiszem, és így azt vettem észre, hogy hosszútávon eredményesebb vagyok, mert ezeken a limiteken nem szükséges túl kombinálni a játékot. kétszer eldobom, és harmadszor meg ott a monster a kezemben amit kifizet.
Ha erőt mutat elhiszem, ha nem akkor tolom neki. Így jóval kevesebb az ingadozás, és stabilan hozható cca. 4BB/100.
Voltam már nit, amiből elkezdtem fellazulni, de idővel rájöttem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb a játékom, így néha nagyon is kifizetődő ha az ember nitebb bizonyos helyzetekben.
Szép regény lett, remélem egy ilyen megközelítés is segítséget nyújthat legközelebb hasonló helyzetben. ;)