NL50 FR TT pre agresszor ellen turn flush
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($50.25)
BB ($50)
UTG ($50)
MP1 ($21.60)
MP2 ($74.70)
MP3 ($35.35)
CO ($50)
Hero (Button) ($77.25)
Preflop: Hero is Button with 10, 10
3 folds, MP3 bets $2, 1 fold, Hero calls $2, 2 folds
Flop: ($4.75) 3, 9, 2 (2 players)
MP3 checks, Hero bets $3.20, MP3 calls $3.20
Turn: ($11.15) K (2 players)
MP3 checks, Hero checks
River: ($11.15) 10 (2 players)
MP3 bets $6, Hero calls $6
Total pot: $23.15 | Rake: $1.15
Az ellenfélről csak 72 handem van. Ezalatt 30/4-es 1-es AF 26% AFq
Nekem a flop és a river játék kérdéses itt. Érdemes ennyire passzív játékos ellen belenyitni, és jó-e a megadás a riveren.
Sztem jól játszottad. Sok esetben verve leszel, de elég jó odds-ot kaptál a callhoz. Jó a kezed egy showdown-hoz, ezért jó a turn check, hiszen olcsóbban jutsz mutatásig.
Sztem a flop emelés is rendben van, sok olyan lapot kiemelhetsz, ami még le tud javulni (pl két overcard)
jól van ez így
Sztem okés. A flopon bele lehet hívni, a riveren meg túl jó oddsot kaptál a dobáshoz.
heh zsír. láthattunk egy tökéletesen megjátszott handet berakva:)
tényleg szép játék. örülnék ha én is ilyen higgadtan kezelném mindig az ehhez hasonló helyzeteket.
tetszik a turn check.
hát én turnon csak belenyitnék
riveren betol egy 3/4 potot, a lineodat figyelve, mit csinálsz?
Egy elég nehéz helyzet... rövid gondolkodás után arra jutottam hogy én ezt 2 féle képpen játszottam volna meg, ellenfél és hangulat függően... Vagy hívok a floppon fél potot és megadásra tovább hívok a turnön bármilyen lap is jön fel, természetesen visszaemelésre eldobnám... a másik játék meg floppon check, turnön lejött a szin és emelésre dobnám... mivel preflop emelt ezért feltételezhető nála JQA ls lehet szinbe van neki... és a 10es már semmit nem ér...
AA volt nála pikkel.
hát én turnon csak belenyitnék
riveren betol egy 3/4 potot, a lineodat figyelve, mit csinálsz?
Adja a hívást ott rosszabb lap?