chivasr911
Válasz castor11 kommentjére
2011. ápr. 12. 17:14
No problemo. Egy csapatnak szurkolunk :)
az király:) már xsak kb 3óra meccsig;)
JociBalboa
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 12. 17:18
az király:) már xsak kb 3óra meccsig;)
még képet is cseréltem itt lesz v.mi :D:D:D
kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. ápr. 12. 17:19
Ilyen, nem túl magas 3bet ellen ez pre fold. Ellene kb. JTs+ lenne a 3bet calling range-dzsem. Postflop OK.
zsjozsef
Válasz kocka21 kommentjére
2011. ápr. 12. 18:46
Ilyen, nem túl magas 3bet ellen ez pre fold. Ellene kb. JTs+ lenne a 3bet calling range-dzsem. Postflop OK.
Kevés hand alapján 21% a BB resteal-je és HU.
medgypeti
Válasz zsjozsef kommentjére
2011. ápr. 12. 18:53
HM-ben állítsd be, hogy HU-nál csak a HU statokat mutassa, mert így elég torz képet kapsz. Amúgy standard a hand pre és pf is.
Boby Long
2011. ápr. 12. 19:39
Ezt már terveztem, hogy rákérdezek tőled kocka.
Azt vettem észre hogy az ilyen alacsony 3betes emberkéktől ne könnyű elnyerni a pénzüket, nagyon türelmesen kell nyomni ellenük és ha nincs szerencséd ez sokáig is eltarthat. Tehát minél kisebb a 3bet szám annál kevesebb lappal callolom azt, rendben
De ezek többségét rohadt nehezen stackeled és pusztán valuebetekkel is nagyon soká szeded el a pénzüket
kocka21
Válasz Boby Long kommentjére
2011. ápr. 12. 20:29
Ezt már terveztem, hogy rákérdezek tőled kocka.
Azt vettem észre hogy az ilyen alacsony 3betes emberkéktől ne könnyű elnyerni a pénzüket, nagyon türelmesen kell nyomni ellenük és ha nincs szerencséd ez sokáig is eltarthat. Tehát minél kisebb a 3bet szám annál kevesebb lappal callolom azt, rendben
De ezek többségét rohadt nehezen stackeled és pusztán valuebetekkel is nagyon soká szeded el a pénzüket
Szolid TAG ellenfél ellen HU-ban ki kell ülni, mert hacsak nem vagy durván nyerő HU regulár, nem tudod olyan gyorsan elnyerni a pénzét, hogy a rake meg ne enné a nyereséged.
castor11
2011. ápr. 12. 21:01
Ez nem HU asztal volt, hanem nyitottam egy asztalt és még épp 2-en voltunk.
kocka21
Válasz castor11 kommentjére
2011. ápr. 12. 21:52
Ez nem HU asztal volt, hanem nyitottam egy asztalt és még épp 2-en voltunk.
Igen, gondoltam. Csak Boby Long kérdésére válaszoltam.
castor11
2011. ápr. 12. 22:13
Igen, gondoltam. Csak Boby Long kérdésére válaszoltam.
okok, akkor nem bugyogok bele feleslegesen:)