Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 HU CG T9s river allin ellen

78draneR
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. nov. 4. 15:42

riveren nagyobbat betelnék először az jutott eszembe.
flopon betenni nagyon rossz lenne? setek, AQ range ellen sem állunk rosszul.

igen, 2+2-n is ezt írták, hogy érdemesebb lett volna nagyobbat hívni riveren, viszont akkor már commited lennék és callolnom kéne az allinjét.persze ha itt nagyobbat hívok, benne van hogy nem teszi rám airel, de a flop játéka nem air lapot mutat.
azért hívtam ekkorát riveren hogy kiszedjem a valuet.

turn checkem nem értem miért fura másoknak, hisz nem én voltam flopon az aggresszor így elvárható egy bet, főleg a statok alapján.

flopon elég deep a dolog, nemhinném hogy rákellett volna tennem.

egyébként eldobtam. :)

Orang3J3ws99
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. nov. 4. 15:43

A parti dinamikájának függvényében callolnék, vagy foldolnék.

A 100% cbet miatt floppon a raise szerintem jó. Gyengébb játékosok gyakran Xelik el a nutot, mert így akarnak "csapdázni" vele. Kevés blöff van a rangeben, persze lehet rosszabb flush, illetve szimpla drill is.

Viszont az volt a leírásban, hogy enemy nem teljesen hülye, így elengedhetnénk a rivert. Elég sokat kell overbet blöffölnie, hogy +EV legyen callolni, persze ez nem zárja ki, hogy megőrül és 45o-val csinálja ezt. Riveren a bet/fold biztos nem hiba.

Érdekes hand. A river bet size-t én is magasabbra tenném, mert ez már majdnem underbet, amivel blöfföt indukálhatunk és ez megkavarja a parti végét. 21 felé betelnék.

78draneR
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. nov. 4. 15:45

A 100% cbet miatt floppon a raise szerintem jó. Gyengébb játékosok gyakran Xelik el a nutot, mert így akarnak "csapdázni" vele. Kevés blöff van a rangeben, persze lehet rosszabb flush, illetve szimpla drill is.

Viszont az volt a leírásban, hogy enemy nem teljesen hülye, így elengedhetnénk a rivert. Elég sokat kell overbet blöffölnie, hogy +EV legyen callolni, persze ez nem zárja ki, hogy megőrül és 45o-val csinálja ezt. Riveren a bet/fold biztos nem hiba.

Érdekes hand. A river bet size-t én is magasabbra tenném, mert ez már majdnem underbet, amivel blöfföt indukálhatunk és ez megkavarja a parti végét. 21 felé betelnék.

igen, a river betem tény hogy lehetett volna nagyobb ezt elismerem, tényleg blöff érzetét keltheti emberekben.

Élő ügyfélszolgálat