Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 HU videó, mrj - kocka21

qwertibie
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 20. 21:29

chewbakkának hívjuk amikor a fiss callol oop pre, ch/callol a flopon, és tuirn ch/ch után beteli a turnt OOP.

gondolom rivert akartál írni

egy nagy szőrös figura a star warsból

and who the f*ck is Han Solo?

matusow88
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 20. 21:30

chewbakkának hívjuk amikor a fiss callol oop pre, ch/callol a flopon, és tuirn ch/ch után beteli a turnt OOP.
HU ban ez egy nagyon gyakori játék fisseknél airrel, és lappal is.

Régebben egy zárt körben hivatkoztunk így erre az OOP line-ra, de mivel többen átvették a HUD-omat, kikerült a kifejezés.

mármint a rivert beteli OOP?

mrj
Válasz matusow88 kommentjére
2011. márc. 20. 21:40

my bad, javítva

amúgy vicces visszahallgatni, hogy milyen lazán mondok bal asztalt a jobb oldali helyett, meg donkot potol, IP lol.

qwertibie
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 20. 21:43

my bad, javítva

amúgy vicces visszahallgatni, hogy milyen lazán mondok bal asztalt a jobb oldali helyett, meg donkot potol, IP lol.

a donkot potol ip nem tűnt fel, ez vmi exra leveling lehet mint a csubakkázás :)

kempf
Válasz qwertibie kommentjére
2011. márc. 20. 23:59

Beszéltek a videóban induló hand táblázatról. Tudnátok egy ilyet linkelni?

Jonas 77
Válasz kempf kommentjére
2011. márc. 21. 0:03

Jó lett a videó, sok tanulságos leosztás volt benne. Még úgy is érdemes volt megnézni hogy sng-zek.
A "busted lóf@sz"-t meg igyekszem beépíteni a szókincsembe :))

-Chris-
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 21. 1:19

chewbakkának hívjuk amikor a fiss callol oop pre, ch/callol a flopon, és tuirn ch/ch után beteli a rivert OOP.
HU ban ez egy nagyon gyakori játék fisseknél airrel, és lappal is.

Azt láttam a videóban, hogy ez ott szerepel nálatok a HUD-ban, de ezt hogy állítom be a HUDban? Van erre vmi pont? Vagy össze lehet kapcsolni statokat amiből ezt mutatja vagy hogy ? :)

mrj
Válasz -Chris- kommentjére
2011. márc. 21. 8:49

Azt láttam a videóban, hogy ez ott szerepel nálatok a HUD-ban, de ezt hogy állítom be a HUDban? Van erre vmi pont? Vagy össze lehet kapcsolni statokat amiből ezt mutatja vagy hogy ? :)

bet OOP vs missed turn cbet

Beszéltek a videóban induló hand táblázatról. Tudnátok egy ilyet linkelni?

ha minden jól megy nemsokára elkészül az első videóm, abban elég sok szó lesz ilyesmiről

misirulez
Válasz mrj kommentjére
2011. márc. 27. 4:53

bet OOP vs missed turn cbet

Na végre valaki adott is ennek egy nevet, eddig mindig úgy kellet magyarázni ha erről a jelenségről beszéltem, hogy "látott egy turn checket és ezért beteli a rivert, mer' AK-ra tesz"

Érdekes, hogy nekem ez a fajta probléma a fisek ellen már régóta felmerült és akkor csodálkoztam rá, hogy erről 5 percig beszélt bigacsiga a videójában, hogy sok reg nem veszi észre azt, hogy -csubakkázik- ellene az egyébként CS.

Amúgy jól meglehet figyelni sok gyenge játékos aki ált. egy asztalon játszik és nincs róla sok handem ilyen statokkal nyomja, hogy "vs bet missed cbet river - OOP - 100%(6)" és hasonlóak. Általában ők azok akiknek utcáról utcára növekszik az agressziójuk és riveren mindig "nagy" lapjuk lesz a semmiből.
Tudom gáz de nálam ez egy fétis, hogy A high-al callolom őket sokszor vannak vicces mutatások, és sokszor fiseznek le a fisek a chatben ez miatt. :D

Kiváncsi lennék amúgy ez éppen + os vagy - os (szvsz picit minuszos, bár a fene tudja nagyon pici beteket callolok csak ilyenkor ha jó a pot-oddsom és egy mániákus csubakkással vagyok szemben most így ha jobban belegondolok nagyon picit plusos is lehet) de jó lenne ha valaki elmondaná, hogyan tudnék egy ilyen szűrést csinálni hm-ben, tehát hogy én preflop bet, flopon cbet, turnon check, és river A high call (néha K high is :D:D).

G0rcsev
Válasz misirulez kommentjére
2011. márc. 28. 22:34

Reports aloldalon Filter/edit, ezen belül Filter by Actions. Itt értelemszerűen, bár preflopnál ha a betet jelölöm ki, akkor nem ad egy handet sem, raise-zel működik. Aztán a Hand values fülön Hand Value on Rivernél jelölj be mindenféle magas lap handet.(azt is mikor amúgy a board pározódott)

Élő ügyfélszolgálat