NL50: J szettel ultra deep parti
Az előzmény: ennél az asztalnál viszonylag feszesen játszottam, mert a srácok meg voltak őrülve, az aktuális ellenfelem VPIP-je 53%-os volt.
Szinte biztos voltam benne, hogy jobb vagyok, de ekkora stackkel nem mertem kockáztatni. Meglátások?
GAME #775468315: Texas Hold'em NL $0.25/$0.50 2007-12-28 00:31:01
Table Bologna
Seat 1: therealnicoco ($28.38 in chips)
Seat 3: OgreLord ($52.70 in chips) DEALER
Seat 5: Bestinspace ($146.62 in chips)
Seat 6: pokerlixin ($57.35 in chips)
Seat 8: JamonSerrano ($199.65 in chips)
Seat 10: AA84190102 ($14.50 in chips)
Bestinspace: Post SB $0.25
pokerlixin: Post BB $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Bestinspace [HQ CA]
Dealt to JamonSerrano [DJ HJ]
JamonSerrano: Raise $2.00
AA84190102: Call $2.00
therealnicoco: Fold
OgreLord: Fold
Bestinspace: Call $1.75
pokerlixin: Fold
*** FLOP *** [S3 CJ SQ] (Pot: $6.5)
Bestinspace: Check
JamonSerrano: Bet $4.00
AA84190102: Fold
Bestinspace: Raise $8.00
JamonSerrano: Raise $20.00
Bestinspace: Call $16.00
*** TURN *** [H2] (Pot: $54.5)
JamonSerrano: Bet $32.00
Bestinspace: Call $32.00
*** RIVER *** [S4] (Pot: $118.5)
JamonSerrano: Check
*** SUMMARY ***
Total pot $115.50 Rake $3.00
JamonSerrano: wins $115.50
Mitől is féltél?:) Én a riveren egy megadható value betet még toltam volna...
Én ki szoktam ülni 2 BI deepen, mert nem bírom a stresszet:), de szerintem egy 50%-os srác ellen valuetown a river, és nagyobbat emelnék a turnön, meg a flopon is.
Mitől is féltél?:) Én a riveren egy megadható value betet még toltam volna...
Ott azért a flushe éppen be is jöhetett volna, és egy esetleges visszaemelésre nehéz lett volna dobni.
Mégse bánom a river ch-et ilyen deepen, azt hiszem nekem se lett volna erőm még egy emlést betolni, noha tudom, h jó eséllyel jobb vagyok, de ez az ellenfél könnyen elkísérhetett voln eddig FDvel is. (ha csak 50$od lenne hátra, akkor mindenképp emelnék)
Viszont mind a flopon, mind a turnön nagyon kevés az emelés, ez pont egy olyan doog, ami mostanában foglalkoztatott. Azért kell sztem többet emelni, mert annyira erős a lapod, h ha lejön a flush-kártya, és ilyen méretesre növelted a kasszát, akkor bizony nagyon nehéz dolog lesz megválni a settől+ a bet/3bettel már így is akkora erőt sugalsz, h nincs mit leplezni a dolgon, illetve az adott partiban nagyon deep voltál, ami még egy érve lenne a nagy emlés mellett.
Ott azért a flushe éppen be is jöhetett volna, és egy esetleges visszaemelésre nehéz lett volna dobni.
Ja igen, azt nem vettem észre :(
Így szerintem akkor oké.
Szerintem végig nagyon kicsit hívtál. 6.5-es potba 4et, 54-esbe 32-őt.Itt pont a flushveszély miatt kellett volna szerintem nagyobbakat emelni, mondjuk pot közelit, végülis a flopon már volt 2 szín
Egy ilyen asztalról 500BB deep sem ülnék ki, az tuti biztos, inkább annak örülnék, ha a többieknek is sok pénze lenne.
Egyetértek medgypeti-vel és az indoklásával is. Kevés az emelés mértéke a flop és a turn után is! Azt is leírta, hogy miért.