hm.
Szerintem SH-n \ugye a "legjobb statok elvileg 5-7% körül vannak\ már nem igazán kell JJ-ket dobálni 3betre :)
1. szerintem 1es emberek ellen insta 4bet persze a 1-2-3%os 3betek ellen jó a fold ,vagy deepen esetleg a call set mining miatt. A másik verzió pedig any pocket párral jó lehet a call olyan ember ellen akinek a 3b rangét QQ+ra lehet szűkíteni mert akkor tényleg az egekben az IO-nk.
2.a c-bet in 3bet pothoz szerintem kell azért egy méretes minta :) Én az elmúlt 1-2 hónapban már csak 1x mentem tönkre JJ-vel \overpár\ mert egyszerűen 3bet potban vagy blöff emelget rád,vagy magasabb pár.
3. ha 4betelünk akkor pedig 5betre szerintem is simán dobás a JJ\TT hiába van már bent a stackőbl 18$ \nl50\ kb., mert 80%-ban elég méretes underdogként tesszük majd be :)
Valahogy a hideg is kiráz a gondolattól, hogy PF betegyem majndem a fél stackem azért h eldobjam....
amúgy ez az egész szitu annyira read és stat függő, hogy lehetetlen mit mondani így általánosságban. Kéne az ellen 3-bet%-a fold to 3-bet%, 4-bet% fold to 4bet% és akkor az aktuális számok alapján lehetne belőni rangeket, amik ellen tudnád mi a legjobb...
srácok, a lényeg az volt hogy ismeretlen ellen!
0 stat!
stattal feltudok állítani ranget és megtudom hozni a döntést , pont ezért kérdeztem hogy ismeretlen ellen mit teszünk...
ennek ellenére köszönöm a sok hasznos hozzászólást!
1. szerintem 1es emberek ellen insta 4bet persze a 1-2-3%os 3betek ellen jó a fold ,vagy deepen esetleg a call set mining miatt. A másik verzió pedig any pocket párral jó lehet a call olyan ember ellen akinek a 3b rangét QQ+ra lehet szűkíteni mert akkor tényleg az egekben az IO-nk.
0 stat!
stattal feltudok állítani ranget és megtudom hozni a döntést , pont ezért kérdeztem hogy ismeretlen ellen mit teszünk...
0 stat!