:O honnan tudod, hogy mit mukkolt? azt hittem, azt ongémen nem lehet látni...
anemjóját! köszi! :)
ennyi infó után inkább dobnék pre.
nem betelném a turnt, pozban több mindennel callolhatsz floppon, amit turn dobsz, floatokat, húzóidat sokszor beteled, (floatolt bd fd, QTs) s amúgy is elég nagy erőt mutatna a turn betje, szal siman checkelhet erős lappal itt, J sem biztos h callol 3at, illetve erős J betel is
gyengébb J elvétve lesz, pocket pár sem sok és az ellen river is betelhetsz, a 6 out ellen meg nem szörnyű a check. ha fd-t kapott s nem cbetel azzal is cr-elhet, meg airrel is szal azok ellen sem kell betelni sztem.
river magason ha betel akkor fold, ha csak nem tudom h képes ilyen blöffre illetve sejtem h sok sc van a 3bet rangeében, amikkel így blöffölhet.
alacsonyon nem hiszem h betelne blöffből.
hand history..
A kliensben van replayer vagy mi.
Pre foldolnám de ha már igy alakult riveren betenném AI . Lehet ismeri a számot i'm a herooooo busted X re tesz és A magasal is tud kalolni .
Egy dolog viszont biztos ! Nem tudod pluszosra meg csinálni ezt a callt sztem kb sehogy nagyon specifikus ellenfél kell hozzá a fiú meg nem az ....
check turn
Pre foldolnám de ha már igy alakult riveren betenném AI . Lehet ismeri a számot i'm a herooooo busted X re tesz és A magasal is tud kalolni .
turn-t mindenképpen betelném
Preflop alapból dobnám.
Floppon megadnék 80% cbet miatt. Amúgy ha jó playa a preflop akcióból vagy 2x slowplayelt AA, KK-ra, vagy közepes-kicsi kézbepárra setminingre, vagy közepes SC-re tesz. Mással nem igen adnál meg. Ebből az követezik, hogy a flop terülése után némileg faceup lettél, legnagyobb valószínűséggel egy J vagy annál kisebb párod van. Én ebből indulnék ki a követlező lépés megtervezésekor.
Törnön nekem elsőre potkontroll jutott eszembe. Hozzád képest az ellen vagy jelentősen hátul, vagy eléggé elől van, azaz neki sincs sok esélye hogy behozzon, de neked se sok, ha hátul vagy. Így teljesen logikus részéről a kivárás. Ha te emelsz törnön, csak eldobatod az amúgy gyenge lapját ha hátul van, vagy növeled a pot méretét, ha elől van. Semelyik nem jó döntés. Ezen kívül a TP közepes kísérődben alapból is inkább látok két utca értéket, mint hármat.
Riveren is csak akkor kapsz további értéket (most leszámítva a mázlit, ha bejön riverre J vagy T) ha J-nál kisebb párja, legtöbbször kézbepárja van. Ha magas lap jön, főleg A vagy K, és hív, akkor dobnék. Ha alacsony lapot hív, a fene tudja. Blöff nemigen lehet. Ha kivár és alacsony lap jött: hívnék.