NL50 - két ellenfél, kemény river akció után 6-os magas flössel: fold, call, push?
HILLA45 tök hülye, ellene simán megyek, de ott van michele578, akit a turn megadás után draw-ra tettem, és láthatóan megőrült a rivernél...
Hand P4-76744591-369, Started at 2008.09.18. 9:36 (EDT)
Table 'Paysandu': $0,50-$0,50 No Limit HE (Real)
Seat 0: HILLA45 ($28 in chips)
Seat 1: michele578 ($46,27 in chips)
Seat 3: apuva ($138,41 in chips)
Seat 8: bojanika06 ($55,49 in chips) (on the button)
Seat 9: The_Santee ($49,94 in chips)
*** Blind Bet Round *** :
The_Santee : Post Blind ($0,25)
HILLA45 : Post Blind ($0,50)
Dealt to bojanika06: :6s::3s:
*** Pre-Flop *** :
michele578 : Call ($0,50)
apuva : Fold
bojanika06 : Call ($0,50)
The_Santee : Fold
HILLA45 : Bet ($1,50)
michele578 : Call ($1,50)
bojanika06 : Call ($1,50)
*** Flop *** : :9s::2s::3h:
HILLA45 : Check
michele578 : Check
bojanika06 : Check
*** Turn *** : [ :9s::2s::3h: ] :8h:
HILLA45 : Bet ($3,50)
michele578 : Call ($3,50)
bojanika06 : Call ($3,50)
*** River *** : [ :9s::2s::3h: :8h: ] :Js:
HILLA45 : Bet ($12,50)
michele578 : Raise ($40,77)
michele578 : All In ($40,77)
bojanika06 : ???
A call és a push ugyanaz jelen esetben, ez senkit ne zavarjon - korán van még. :)
Nehéz szívvel de dobás, én nem tudnám eldobni ilyen szituban.
szerintem ez preflop raise v. fold, pontosan ezért: hogy megtisztítsuk a flössoutjainkat. ez a limp/call nagyon weak, amúgy én már flopon belenyitok, van jó drawnk, és fold equitynk is.
turn megadás nem a legjobb, nincs túl nagy implied oddsunk, kifizetni valszeg csak egy magasabb flöss fog, és amúgyis túl sokat kell még betenni túl egy túl kicsi potba egy gyenge drawval.
szerintem itt az, ami a call mellehet dönthet, hogy mennyire tartod michele-t alkalmazkodó játékosnak, tehát elképzelhető-e, hogy egy sorral v. settel itt rátolja hillára, abban reménykedve, hogy kifizeti valami random párral.
bár mondjuk az is igaz, hogy setje sem lehet, hisz azt emelnie kellett volna már előbb, JJ is esélytelen, azzal sem lenne ilyen passzív, viszont lehet, hogy egy erősebb FD-vel már belenyitott volna flopon (itt a kérdés, hogy hilla mennyire cs?)
én eldobnám, megvan az esélye, hogy csak sorral izmozik michele, de akár még hillánál is lehet magasabb flöss (fishnek is van néha lapja?:), szóval ilyen flop/turn akció után elég esélytelen, hogy jobbak vagyunk.
ennek a partinak így kellett volna zajlania:
emelsz 63s-el, becallol a fish meg michele, lejön a flop, belenyitsz,
itt vagy: valaki visszaemel, te rátolod, és kis favorit vagy minden ellen (kivéve talán a set)
vagy: becallol az egyik, és second barrelre eldobja a weak drawját, te pedig nyertél egy jó kis agresszív imidzset (mert ugye nem csak nuttal lehet izmozni), amivel később kifizetteted a még ennél is jobb lapjaidat.
Én nehezen de dobnám...Vmelyiknél tuti ott van a magasabb flöss..Sztem michelnek ha csak sora lenne,simán csak megadná a fish emelését,egy olcsó ShowDown-ért,ezzel a move-al viszont,azt mondja nála van a (magasabb) flöss,és én elhinném neki...és mondom még ott van a fish is...
u.i:PF én sem így játszottam volna,ahogy PP mondja pf fold vagy raise...Bár nekem így flopon tetszik a check :)
Azért dobnám be, mert még alig raktam be pénzt a potba, és viszonylag kockázatosnak érzem a megadást az eddigi akciók alapján. $5-öt tettél be eddig, ha jól látom.
Jaj, eme gyöngyszemről el is feledkeztem - pedig nehéz. :)
Nos a mutatásnál meglepődtem kicsit:
Hilla egy szépen játszott KK-t virított, míg az instaallin elkövetője QTo-t. Bár nem hittem volna, ezzel sok pénzt buktam...:(
preflop fold, turn fold, river fold.
6 magas flösshúzóval nem erősködünk (még ah mind2 ellen totál fiss lenne akkro sem), ennyi a történet :)
Preflop fold, turn fold, river fold. :)
Pot flop, ha visszaemel shove, ha call akkor turn checkbehind/fold.