NL50: Két pár alapok
Hogy kell ezt megjátszani? Call vagy raise?
Ha raise, akkor milyen lapokat emeltek még vissza ebben a helyzetben, mit reprezentáltok?
Ugyanez a kérdés, ha az asztal szivárvány, ekkor változik-e a visszaemelőzónátok, ha igen hogyan?
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
SB: $123.65
Hero (BB): $50
UTG: $47.80
MP: $141.65
CO: $57.10
BTN: $50
Pre-Flop: 3 A dealt to Hero (BB)
4 folds, SB raises to $1.85, Hero calls $1.35
Flop: ($3.70) 7 A 3 (2 Players)
SB bets $3.10, Hero ??
call, a turn utan pedig ha emel, ha nem... reraise
ha turnre szín jön pot control
Én itt mindig emelnék. Túl gyengének tűnik a kezünk, én ezt a handet nem szeretném riverig játszani és egy magasabb 2 párt vagy pározódott boardon egy jobb kickert kifizetni.
Ha szivárvány a tábla 40%call 60%raise.... mongyuk :)
Én itt mindig emelnék. Túl gyengének tűnik a kezünk, én ezt a handet nem szeretném riverig játszani és egy magasabb 2 párt vagy pározódott boardon egy jobb kickert kifizetni.
Ha szivárvány a tábla 40%call 60%raise.... mongyuk :)
Én itt visszaemelnék minden A8-nál jobb lappal és színhúzóval. Szettel néha call és raise turn. 2nd párral call és aggro ellenfél ellen call a turn is.
Szivárvány asztalon aggro ellen call és raise turn. A8 típusú lappal call és call turn. Ha rivert passzolja akkor emelnék, ha emel, akkor nagyon aggro ellen call.
call, a turn utan pedig ha emel, ha nem... reraise
ha turnre szín jön pot control
azt reprezentálod, ami nálad van.
95%-ban reraise postflop!
Akkor tudunk csak pénzt kiszedni belőle, ha van A nála magas kisérővel egy ilyen helyzetben! Itt és ebben a pontban azt szeretném, ha pot commitedde vállna,és minél több pénz bekerülne a potba. Semmiképp nem várnám meg a turnt, nehogy megilyedjen egy esetleges színtől!
Itt és ebben a pontban azt szeretném, ha pot commitedde vállna,és minél több pénz bekerülne a potba.