30% körül kell dobnia a push-ra, hogy rentábilis legyen, ennyi azért benne van. Jó megoldás nem nagyon van a partira, a c/f elég weak, a cbettel meg sajnos majdnem commitáljuk magunkat.
Köszönöm a hozzászólásokat, érdekes volt látni, hogy a pre- és postflop játékról egyaránt máshogy vélekedik a nép. Azért a végén a shove felé billent, ha jól vettem le, és bizony én is emellett döntöttem.
Úgy gondoltam, érték handjeit ezena flopon, ilyen SPR-nél nem igazán emelné, ráadásul IP. Callolna általában, és turnön kényelmesen bekerülhetne a pénz, ezzel szélesebben tartva az én rangemet. Nem számít túl sok stackoffra tőlem, ezért inkább a blöffjeit fogja így játszani szerintem.
Fontos gondolat, amit misirulez írt, hogy a legtöbb arcnak nem egy balanszált range lesz itt, ezért bőven +EV-nek gondolom a pusht.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($71.46) 143bb
UTG+1 ($28.26) 57bb
CO ($60.86) 122bb
BTN ($24.72) 49bb
Hero (SB) ($51.75) 104bb
BB ($50.75) 102bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :ks: :jd:
3 folds, BTN raises to $1.25, Hero raises to $4, 1 fold, BTN calls $2.75
Flop: :9h: :6s: :qc: ($8.50, 2 players)
Hero bets $4, BTN raises to $8, Hero raises to $37.75, BTN folds
Lesz olyan kéz nálad amit így jtszol meg?
értékért?
Ilyen spr mellett semmivel nem callolnék.
Most te komolyan egy fish ellen akarsz balanceolni úgy, hogy az a megítélésed, hogy nincs nála TP és a pushra dobni fog? Ezek alapján miért kéne értékért így játszania bármit is?
értékért?
Én csak kérdezek, gondolkozok- mert jó a kéz, elég szokatlan és ritka ez egy mss-től.
De így van jó a push, inkább lesz ez blöff, mint indukálás. Ha meg az=Note
Köszi a válaszokat
GL!