NL50 - KJo buttonról 4bet light
Dalmir jópárszor 3betelte a lopásaimat, gondoltam most visszavágok.
Adatai 126hand alapján:11.9/6.35/2
EverestPoker Game #2776091712: Table Doha-39 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 14:57:10 - 2008/02/06
Seat 1: JeankeNissan ($52.95)
Seat 2: raws1000 ($68.33)
Seat 3: HeinZ19 ($53.50)
Seat 4: JOCEAS ($17.84)
Seat 5: r0ckm4n_ ($75.45)
Seat 6: Dalmir ($59.30)
Dalmir posts the small blind of $0.25
JeankeNissan posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to r0ckm4n_[:Kd: :Js:]
raws1000 folds
HeinZ19 folds
JOCEAS folds
r0ckm4n_ raises to $1.75
Dalmir raises to $5.75
JeankeNissan folds
r0ckm4n_ raises to $16.75
Dalmir calls $11.00
*** FLOP *** [:Ks: :Td: :7c:] pot:$34.0
Dalmir checks
r0ckm4n:?
Mi legyen a következő lépés?
Hát én emelnék de arra tippelnék hogy megadná. Sokszor estem ebbe a helyzetbe én is a végén azt lett hogy túl nagyott kellett vona turnon a pot mérete miatt és inkább elcheckeltem amivel viszont lehetetlen helyzetbe hoztam magam. Az ilyen helyzetekre azt ajánlom neked hogy egy tényleg erős lappal vágj vissza és akkor majd megtanulja hogy veled nem szabad cicózni.
ez a srac hatalmas koszikla, vagy inkabb egy egesz hegy.. kerdes, hogy mennyire jatszott vissza rad, ha nagyon akkor szerinem a range ellened legalabb ketszer ennyi, tehat ugy 24+-os es az ellen en ezt nem hiszem, hogy el tudnam dobni kulonosen, hogy ennyi penz mar bent van. szoval ha nekem ez lenne a readem rola akkor: bet flop 25, es az allinre sem nem dobnam el.. ha meg set-be futok vagy dominalt handbe igyjartam..
34 usd a pot az ellenfél előtt 42 usd előbb utóbb bekerül a pénz, úgyhogy bet pot közel. Én KJ-vel amúgy nem 4betelnék, mert még egy ilyen viszonylag jó flopon is gondban vagyunk.
Én sem 4betelnék ilyennel, bár nekem ez nagy hibám, hogy rettentő szűk a 4bet rangem.De ez biztosan nem az a lap.r0ckm4n hogyhogy nem futottunk még össze Everesten?Eddig nem FR-eztél?
Alapvetően én sem szoktam ilyen lappal 4betelni, de itt leginkább a dobatás volt a cél, mivel az ellen sok 3bet-jei és ugye buttonról lopásnak tűnő emelésem miatt ezt egy light 3bet-nek véltem tőle. Kérdésem leginkáb arra irányult, hogy most mit kellett volna tenni így, hogy megadta.
medgypeti: nem nagyon játszottam még nl50-en az Everesten, mivel a bankroll ott még elég sovány hozzá(20BI). Inkább a summit pontok gyorsabb gyűjtése miatt néztem fel:)
Semmi értelme izmozni KJvel NL50-en!
Jelenleg csak a QQ-t és a JJ-t vered, de ha már elkezdtél valamit azt be kell fejezni, ugyhogy all-in!
A statisztika alapján nem egy őrült maniac az ellenfél. Nem sok adat van róla, ezért simán elképzelhető, hogy ellened eddig mindig jó lapjai voltak, és azért emelt vissza.
Ennyi hand alapján ezzel a statisztikával KJ preflop fold.
Szinte biztos, hogy AA, KK, QQ esetleg AK vagy JJ ellen vagy.
Ezek közül az AA, KK és AK-t sose dobja el.
Sztem flop check, még viszonylag sok pénz van mindkettőtöknél.
QQ, JJ-vel nem blöfföl úgyse bele turnon.
Megfogadom a tanácsokat...főként, hogy NL50-en nincs értelme izmozni ilyen lappal, egyébkénnt AA-volt nála
Én sem 4betelnék ilyennel, bár nekem ez nagy hibám, hogy rettentő szűk a 4bet rangem. De ez biztosan nem az a lap.