NL50 KJo-val monoton boardon bluff?
Ellen laza és nagyon aggro, 30/22/40%aggr, 11% 3-bet, az elmúlt időben szinte minden emelésem 3-betelte, raise CB=35%, Fold CB:40%
Check-raise mellett azért döntöttem, mert biztos voltam benne, hogy 2 check után any2 carddal megpróbálja elvinni a potot, a C-betemre meg biztos ráemelne....így meg csomó lapot kicsavarhatok a kezéből amivel bepróbálkozott.
Van még visszaút, vagy a reraise után adni kell az all-int?
Változtatna valamit a helyzeten ha az A van nálunk?
Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 45823
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
PatVieira (BB): $25.00
serpico0 (UTG): $27.30
Hero (CO): $48.00
Thaihitta (BTN): $61.08
A_nemesi_A (SB): $14.84
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with K J
serpico0 calls $0.50, Hero raises to $2.25, Thaihitta calls $2.25, 2 folds, serpico0 calls $1.75
Flop: ($7.50) 7 T 6 (3 players)
serpico0 checks, Hero checks, Thaihitta bets $7.50, serpico0 folds, Hero raises to $18, Thaihitta raises to $58.83, Hero calls $27.75 all in
Én lehet hogy vártam volna egy jobb alkalomra ahol betehetem a stackem ellene. Szerintem egy Asxel ahol az x is overcard, biztosan jobb ez a move, mivel van min. 30%od, de itt? Én nagyon arra hajlok hogy nála egy nagyobb suited card van, és csak 5outod él.
Szerintem egy ch/r-re kapni egy AI-t ezen a boardon elég erős lap lehet, nálam ez legtöbbször suited A, vagy kész kisebb flöss, esetleg set, de ne legyen igazam. :)
Nálam ez check/fold játék lett volna 3way pot ilyen boardon, és ilyen agresszív ellenfelek ellen.
Szerintem az ilyen nagyon agresszív játékosok ellen nem a vak visszaagressziózás a legjobb út, hanem kicsit türelmesebb játék.
Találjon el a board, és játszd egyenesen. Legközelebb top párt floppolsz, és arra fog visszaemelni, nagyobb pénzt lehet nyerni szerintem a türelmesebb játékkal.