NL50 KK 3b pot, turn potdonk
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($57.47) 115bb
Hero (CO) ($50) 100bb
BTN ($98.19) 196bb
SB ($49.50) 99bb
BB ($31.72) 63bb
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is CO :kh: :kd:
UTG raises to $1.50, Hero raises to $5, 3 folds, UTG calls $3.50
Flop: :2c: :3h: :6d: ($10.75, 2 players)
UTG checks, Hero bets $6.30, UTG calls $6.30
Turn: :5c: ($23.35, 2 players)
UTG bets $23.35, $23.35 to Hero ($38.7)?
Ellenféllel 10 leosztást játszottunk eddig, halnak tűnik. Mi a range amivel így játszik?
Dobnam, ha fish siman tarthatta OOP a 3betet 22-66 lapokkal, amiket vmiert igy jatszik meg. Akar egy A4s-el is becallolhatott. Nyilvan ha ugy gondoljuk h jatekban maradunk akkor a maradek 14$-t is be fogjuk tenni szinten ugyh az a kerdes vajon megeri-e meg 75bbt berakni a turnon. Sztem nalunk gyengebb overparral flopon aggrozott volna, akkor betennem mert van olyan hal aki it c/r/beteszi JJ-vel vagy QQval mert csak annyit lat h OP. Turnon viszont mar fel egy checkbacktol v ilyesmi. 77-TT sztem nem fog donkolni itt mert megiscsak 3betpotban vagyunk es nem tudthatja te mennyire dobalsz.
Sztm én is dobnám!Bármilyen lapba beleszerethetett pre, így nem lehet egy meghatározott rangere tenni.Időnként nyerhetünk is itt, de én azt gondolom h ez sokszor lesz set vagy sor amivel nem akarja h ch backelj inkább belepotol egyet, mert az "furcsa" és majd csak kifizeted.Info nélkül nehéz lesz ezt a dolgot egzaktul megválaszolni.
GL
4x, meg 5x amivel 2 párja lett legtöbbször, + sok fish játszik setet is így. Amíg ismeretlen mindig dobnám.
Bentragadhatott 4x hand, 2 párok, set-ek, vagy akár Axs hand (A6s, A5s..) pár+gutterrel. Az a baj, hogy ha még elől is vagyunk riverre van EQ-je handjeivel, hogy lejavuljon minket, szóval fold, lesz jobb lehetőség is.
shove
ha aggro akkor lehet nála ak aq aj at a9 a8 a7 a6 a5 a3 a2 amit verünk +77 néha nagyobb op amivel megvan zavarodva / air
persze vernek a 4x-k szerintem 2p v settel ritkán játszana így
hiába van sok hipeaggro a fishek mezőnyében (és a size is bluffos inkább), ismeretlenül akkor is túl határeset bepakolni itt, info nélkül dobom
Én se feltételezném, hogy jobb lappal fog potot donkolni.
én az ilyen potbeteket sokszor szeretem nem elhinni, ettől függetlenül ismeretlenül szerintem is el lehet engedni. Nem ment be sok és ott ülsz rajta poziban, jó lesz ez késöbb.
Én allin mennék, nem szoktak így játszani valueból.
Félpot körüli betre dobnék.