NL50 KK-harc a Buttonnal
Ellenfelemről statom nincs, nem tűnt túl hülyének, észrevétlenül játszott eddig.
Több kérdéses pont is lenne a partiban:
BossMedia Game #897243548: Table Table TH 291 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 14:13:28 - 2008/01/06
Seat 1: nagyrapi1 ($68.25)
Seat 2: ..ATL.. ($54.20)
Seat 3: nemo09 ($19.25)
Seat 4: luer35 ($69.95)
Seat 5: Knetsch ($30.15)
Knetsch posts the small blind of $0.25
nagyrapi1 posts the big blind of $0.50
luer35 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [Kh Kc]
..ATL.. folds
nemo09 folds
luer35 raises $2.00
Knetsch folds
nagyrapi1 raises $6.00
luer35 raises $14.00---itt csak megadtam, és úgy gondoltam, hogy ha nem jön A a floba, akkor képes leszek a stackemért játszani, jobb lett volna még egy visszaemelés? Ezzel az a bajom, hogy akkor szinte mindent el kell dobnia ami nálam gyengébb...
nagyrapi1 calls $14.00
*** FLOP *** [Qh Ac Ts]
nagyrapi1 checks
luer35 checks--------WTF...ekkora erőfitogtatás után csekkel? QQ, AA és próbál blöfföltetni?
*** TURN *** [Qh Ac Ts] [8s]
nagyrapi1 checks
luer35 bets $8.50--ez meg mi? monster vagy semmi?
Nekem tetszik a preflop call a visszaemelésére, azzal a tervvel, hogy alacsony flop esetén check-raise all-in.
A flop a lehető legrosszabb, alig látok olyan lapot, aminél jobb lehetsz. Talán JJ és KK a felezésre képzelhető el. A kis emelése ellenére is dobnám a turnon.
Én ilyen floppon a falat szoktam kaparni, szerintem verve vagy, így fold.
Ha a KK-t peflop feltétel nélkül pusholjuk, akkor szerintem itt érdemes lett volna betolni, mert már annyit tett az ellen a kasszába, hogy szerintem ment volna Veled. Bár én ezekben a szitukban egy bizonyos szoftveren mostanában valahogy mindig AA-ba nézek bele...
Mivel buttonról jött az emelése, ezért hihette, hogy egy sima resteal-t próbálok, ezen az asztalon előtte azt hiszem 2szer is visszaemeltem már a vakokról CO-Button emelésre, igaz mindkétszer jó lappal, de ezt ők nem látták, így szerintem kicsit tágabb a 4-bet range mint egyébként, viszont ha itt betolom, akkor AA kivételével az összes handet bedobja, egy másik KK lehet a kivétel, szóval sztem a nyereséget úgy lehet maximalizálni ahogy sikboy is írta, alacsony floppon check-raise all-in.
Sajna a flop keresztűlhúzta a számításaim, de a check-je és a kis betje miatt úgy értékeltem a helyzetet, hogy neki sem igazán tetszik a flop, ezért rátoltam az all-int..amit hosszú gondolkodás után végül megadott, és AK-t mutatott, sajna kicsit tilten voltam egy előző parti miatt:( Higgadt fejjel nem tennék több pénzt a potba, ezen a floppon, de annyira gyengének éreztem.....