nl50 KK oop 3way
Előttem a nagyvak és a open limpelő fish, co isolalt a reg aki
vpip:20/pfr:15/3bet:8.5/ag:2.6/hd:390
cb:57/fcb:60
az open limpelőtől nincs leosztásom
Érdekelne ha csak callolok akkor további utcákon, mi lenne a helyes játék.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Markus maxi8 ($32.89)
UTG+1 Kohy9 ($55.50)
CO mcmuffin11 ($70.32)
BTN speeki1989 ($50.44)
SB cream ($49.50)
BB Tretsch ($39.89)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) cream is SB :kc: :kd:
Markus maxi8 calls $0.50, 1 fold, mcmuffin11 raises to $2.50, 1 fold, cream calls $2.25, 1 fold, Markus maxi8 calls $2
Flop: :9d: :5s: :6s: ($8, 3 players)
cream checks, Markus maxi8 bets $0.50, mcmuffin11 raises to $6, cream raises to $16.25, Markus maxi8 folds, mcmuffin11 folds
Final Pot: $30.75
cream wins $29.73 (net +$10.98)
mcmuffin11 lost $8.50
Markus maxi8 lost $3
Szerintem preflop komoly hiba, ha csak megadsz.
Ha már így játszod, akkor a flopon is csak call, nem sokan fognak ellened tönkremenni itt JJ-vel.
Szerintem preflop komoly hiba, ha csak megadsz.
Ha már így játszod, akkor a flopon is csak call, nem sokan fognak ellened tönkremenni itt JJ-vel.
Így utólag végiggondolva egyértelmű a floppon csak call. Így inkább setet adok elő mint FD-t. Csak hát uálok pozición kívül játszani ráadásul úgy, hogy nem nálam van a kezdeményezés.
Azzal az érvel elfogadható a pre call amit leírtam. Vagy mindenféleképpen emelnétek?
ez a pre call szörnyen rossz szerintem. tök jó, hogy bent marad a fish, de KK nem az a lap, amivel oop 3way akarunk játszani.(ráadásul a nagyvakot is fishnek mondod, ergó sokszor 4way lesz) egy 3bet után is bent maradhatna, csak egy sokkal nagyobb kasszában, ahol 1szerűb lenne stackért játszani. Ráadásul éppen amiatt, hogy a reg lazán izolál, neked ez jó szitu a 3betre sok féle lappal, tehát monsterekkel is muszáj ezt meglépni.
a flop raise-el pedig szettet adsz elő aminek nem sok értelme van. csak call és jó turnon is.
jó a pre call, (nálam elég sokat dobál 3betre, és ugye a fisht is kizárjuk a partiból, 4bet rangeje pedig nálam 0,7% elég nagy minta alapján) de ahogy írták előttem, flop is csak call valszeg, akármilyen szar is a board. ha raiseled, call-t csak 2p+tól fogsz kapni, főleg hogy egy elég nitty játékosról van szó.
ja egyébként sokszor leadelném így játszva a flop-ot, a x/r nagyon a handünk túljátszása.
jó a pre call, (nálam elég sokat dobál 3betre, és ugye a fisht is kizárjuk a partiból, 4bet rangeje pedig nálam 0,7% elég nagy minta alapján) de ahogy írták előttem, flop is csak call valszeg, akármilyen szar is a board. ha raiseled, call-t csak 2p+tól fogsz kapni, főleg hogy egy elég nitty játékosról van szó.
ja egyébként sokszor leadelném így játszva a flop-ot, a x/r nagyon a handünk túljátszása.