villain játékát sem értem, de ha így blöfföl akkor elég buta! én dobnám turnon!
Nem is annyira buta dolog így blöffölni, ha pl. KK-t is lehet vele turnon dobatni. Egyébként tényleg nem könnyű feladat itt értelmes folytatást találnunk, engem is érdekelne, mi lett a parti vége!
én maradnék a preflop tervnél = slowplay
callold a barreleket
belegondolva a flop rr.em az tényleg eléggé vak lövés volt.
tegyük fel mi vagyunk villain. cbetelünk egy ilyen flopot és kapunk egy raiset. sd-n kívül nincs húzó, azzal meg kb ember nem raisel IP, tehát általában vagy nagyon erős azaz set, vagy TP amivel turnon feladja, vagy totál air. első esetben full-ra javul a dolog, második esetben drillre, 3. esetben pedig mindent dobatunk amivel tovább lőne!
ezért írtam a buta line-t. sokkal jobb lenne tőle egy turn ch/r AI, ha annyira erős.
Ha ilyen flopon kapok egy raise-t, akkor inkább teszem az ellent fd-re, mint Qx-re.
szerintem amilyen egyszerű játékos, ezt nem kell túlgondolkodni, floppon megadott egy Q-val, turnön meg nem szeretné, ha draw-al ingyen lapot kapnál, elöl érzi magát, én dobnám neki.
szerintem amilyen egyszerű játékos, ezt nem kell túlgondolkodni, floppon megadott egy Q-val, turnön meg nem szeretné, ha draw-al ingyen lapot kapnál, elöl érzi magát, én dobnám neki.
Részemről is fold! Gondolkodó játékosnak tűnik oop nem fog callolni FD-vel. A c/r-el sokmindent eldobatsz vele vagy legalábbis elbizonytalanítod. Jobb a slowplay!
Tetszik a preflop call ellene.
Szerintem a range turnön az esetek 100%-ban: AQ, KQ --> Fold